Snimak pada aviona u kojem je bio Prigožin (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Snimak pada aviona u kome je navodno bio i šef Vagnera Jevgenij Prigožin objavljen je na društvenim mrežama.

X-om kruži snimak na kome se vidi kako se letelica strmoglavljuje i pada na zemlju, a potom gust oblak dima koji se uzdiže od mesta pada.

- Advertisement -

U izveštaju Rosavijacije – ruske vazduhoplovne agencije – navodi se da je među putnicima bio Prigožin, tj. da je njegovo ime na listi putnika.

Ruske vlasti su saopštile da je u padu poslovnog aviona u Rusiji poginulo 10 ljudi, a među njima i šef plaćeničke grupe Vagner.

Svedoci nesreće čuli su jak prasak pre nego što su videli da je mlaznjak ‘pao sa neba’.

Kanal povezan sa Vagnerom saopštio je da je avion oborila protivvazdušna odbrana, ali to još nije potvrđeno.

Ali izvori bliski njemu rekli su da je, dok je letelica pripadala njemu, obično leteo drugim avionom, nezvanični su podaci koje objavljuju ruski mediji.

Pre samo dva dana, Prigožin je objavio snimak, navodno nastao u Africi, u kome obećava da će Rusiju učiniti velikom, raspoređivanjem svojih Vagnerovih trupa na tom kontinentu.

Bivši kandidat za predsednika Rusije Ksenija Sobčak rekla je:

„Moji izvori izveštavaju da se avion Embraer koji pripada Jevgeniju Prigožinu sada srušio u Tverskoj oblasti. Ovo se dogodilo 15 kilometara od Hotilova. Prema našim informacijama, unutra su bila tri člana posade i sedam putnika“, rekla je Sobčak, koja je inače osoba bliska Putinu.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Advokat Radoičića: Može da odgovara samo za posedovanje oružja

Goran Petronijević se dotakao u emisiji HitTvit na Televziji Pink i svog klijenta Radoičića, istakavši da opcija A može...

Još priča na sličnu temu