15.7 C
Belgrade
utorak, 27 septembra, 2022

SNAŽNA PORUKA KOJA RAZBIJA ZAPAD: Ovo je vreme Rusije

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Rusija je, kao nijedna druga zemlja na svetu, spremna za restrukturiranje, adaptaciju i kardinalne promene, pa su aktuelna dešavanja u svetu – vreme Rusije, kaže prvi zamenik administracije predsednika Rusije Sergej Kirijenko.

„Kriza je vreme velikih prilika. Ako hoćete, potpuno sam uveren da je ovo vreme Rusije. Jer istorija Rusije tokom proteklih vekova pokazuje da smo, verovatno bolje od bilo koga drugog, sposobni za promene, adaptaciju, kardinalne promene u našim životima.

- Advertisement -

Dvadeseti vek nam je dao ogroman broj takvih primera i iskustava, ponekad teških, ali iskustva koje smo usvojili mnogome nas je naučilo, tako da smo u stanju da se menjamo i brzo usvajamo promene koje su u toku, ne samo da budemo deo njih, već i da upravljamo tim promenama“, rekao je Kirijenko na forumu mladih ruskih politikologa „Digorija“.

Prema njegovim rečima, moramo biti spremni da će glavna borba biti za mlade.
„Napad na mlade biće glavni. S jedne strane, ovo je izazov, a sa druge strane, ovo je vreme promena, vreme prilika, i ovo je vreme mladih. Moramo raditi na tome da ruska omladina, ona je neverovatno talentovana, zanimljiva, može da iskoriste ove mogućnosti“, rekao je Kirijenko.

- Advertisement -
SourceSputnik
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti