Smailagić ponovo oduševio Drejmonda Grina: ,,To što on poseduje se ne može naučiti’’!

Obavezno pročitajte

Alen Smailagić se polako prilagođava NBA ligi. Fenomenalno koristi svaki minut koji dobija na terenu u dresu Golden Stejta.

On je u porazu od San Antonija proveo 10 minuta na terenu i upisao sedam poena. Ono što je bitno jeste da je postigao svoju prvu trojku u NBA ligi, a samo „pljušte“ pohvale na njegov račun.

- Advertisement -

Zbog toga je ponovo dobio pohvale saigrača Drejmonda Grina, jednog od vođa Voriorsa iz šampionskih dana, koji kaže da je neverovatno koliko jedan devetnaestogodišnjak brzo shvata dešavanja na terenu.

– To je ludo. Pre par dana sam pričao o njegovoj košarkaškoj intelligenciji i o tome kako lako uči. To jeste tako, ali on uopšte nema jeb*nog pojma šta se dešava na terenu i to je za mene neverovatno, to što radi jedan devetnaestogodišnjak – rekao je Grin o „Smajliju“.

Grin ističe da je nemoguće ne primetiti koliko je njegov mladi saigrač talentovan i da je svetla budućnost pred njim.

– Može igrač da se nauči selekciji šuta, šta je dobro, šta nije, ali ne možeš da naučiš igrača da se prepusti, da bude odlučan. Smailagić sve to ima i to je ono što je važno. Ostalo može da se nauči, ali ne može ono što ima Smailagić – dodao je Grin.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu