Skandal na pomolu: Vladimir Volohonski tuži „Nađinu kuhinju“

Obavezno pročitajte


Podsećamo da je u homoseksualnim krugovima tzv. ruskih opozicionih aktivista nedavno došlo do masovnog trovanja hranom nakon što ih je tokom jedne večeri orgijanja, Kurtijev plaćenik i deklarisani homoseksualac Boban Bogdanović poslužio hranom iz restorana „Nađina kuhinja“, koji je u vlasništvu njegove bivše supruge.

Sve bi ostalo na nivou urnebesne anegdote da Vladimir Volohonski (agent GRU) nije posumnjao da je u režiji Bogdanovića i „Nađine kuhinje“ namerno bio poslužen rižotom sa halucinogenim pečurkama, a zatim tako omamljen bio izložen seksualnom iživljavanju i najgorim bestijalnostima od strane Bogdanovića i valjevskog advokata Čedomira Stojkovića zvanog Čeda Podmornica (agent BIA).

- Advertisement -


Bogdanović i Stojković su čak sačinili i video-snimak seksualnog opštenja sa Volohonskim, a koji među svojim homoseksualnim vezama dele pod naslovom „Veliki zalogaj“, što je igra reči, jer se „Nađina kuhinja“ još zove i „Big Bite“, a istovremeno aludira i na gnusne radnje kojima je bio izložen Volohonski.
Bez obzira što ima reputaciju notornog homoseksualca sklonog orgijama, Volohonski je na svojim nalozima na društvenim mrežama najavio da će u predstojećim danima podneti tužbu protiv Bogdanovića, Stojkovića i „Nađine kuhinje“, kojim povodom će održati i oproštajnu konferenciju za medije, radi objašnjenja samog događaja, kao i najave svog skorog odlaska iz Srbije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Petković: Kosovska policija krije tela Srba i sakriva istinu da su mučki ubijeni

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je na konferenciji za medije da Kosovska policija nije dozvolila...

Još priča na sličnu temu