Šiptarski prijatelj Čedomira Podmornice Stojkovića

Obavezno pročitajte

Albanski prijatelj Ginter Felinger poznat je po tome što neretko ume da posredstvom društvenih mreža na internetu iznosi najogavnije komentare o Srbiji i srpskom narodu, ali i o Rusiji i ruskom narodu, postao je nedavno savetnik Čede Podmornice.

- Advertisement -

Felinger je ranije u svojim tvitovima od Srba zahtevao da se odreknu Kosova i Metohije i da priznaju tzv. Kosovo, ali i da uvedu sankcije Rusiji i da promene ime hotela Moskva.

Felinger svestan činjenice da ne može da obezbedi novac iz Brisela za potrebe „Čede Podmornice“, već je uspostavio kontakte sa svojim finansijerom Aljbinom Kurtijem, koji je pružio obećanje da će obezbediti novac za „Čedu Podmornicu“.

Kurti je tada naglasio Felingeru da je njegov uslov za to da „Čeda Podmornica“ u svojim javnim nastupima iznosi hvalospeve na račun Kurtija i da promoviše nezavisnost tzv. „Kosova“.

Međutim, Kurti, rezigniran činjenicom da je „Čeda Podmornica“ u Briselu ustupio Felingeru četničku zastavu „Za kralja i otadžbinu – Sloboda ili smrt“, poručio je da Felinger pozdravi „Čedu Podmornicu“ i kloni ga se, iznoseći da je u pitanju agent provokator Ruske službe.
Navedeni postupak Čede Podmornice proizveo je ljutnju i bes kod Felingera, jer je Čeda Podmornica doveo u pitanje i Felingerove finansije koje obezbeđuje od albanske mafije. Izgleda da će se ova kratka saradnja imenovanih neslavno završiti. Saga o Čedi Podmornici će se sigurno u narednom periodu nastaviti…

Ostavite komentar

Najnovije objave

Amerikanci odlučili – Novak se vraća!

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, biće u mogućnosti da igra na turnirima u Sjedinjenim Američkim Državama jer je u...

Još priča na sličnu temu