Šćepanović vraćen sa Gostuna: Veliko izvinjenje, nemam ništa protiv Srba i Srbije

Obavezno pročitajte

Nakon što je zadržan i vraćen sa granice Srbije, a nakon dobijanja nezvanične informacije od strane crnogorske policije da Danilu Šćepanoviću, matičaru iz Bijelog Polja nije dozvoljen ulazak u Srbiju, redakcija IN4S portala ga je kontaktirala i dobila potvrdu o tačnosti iste.

Šćepanović je nedavno na društvenim mrežama uputio komentar koji je okarakterisan kao govor mržnje, pripadniku Srpske nacionalne zajednice i odborniku Demokratskog fronta u lokalnoj Skupštini Radovanu Rakočeviću, koji je izazvao opravdanu reakciju javnosti.

- Advertisement -

„Pusti čovječe, pregovaraš sa govnetom iz srpskog sveta. Doći će i njima kraj, kao na Kosovu i Hrvatskoj”, riječi su koje je napisao Šćepanović.

Redakcija IN4S je Danila Šćepanovića kontaktirala i dobili smo odgovor da je komentar nezgrapno napisan i da nije imao namjeru da vrijeđa bilo koga.

„To je komentar koji je malo nezgrapno napisan, pa posle protumačen na loš način. Naravno da ne mislim loše o Srbima, taman posla, sve najljepše o Srbima mislim. Nemam ništa ni protiv Srba ni Srbije. Loše je protumačeno iz nekog razloga, ali ja sam za to da ljudi žive zajedno, da se druže, bez obzira koje su vjere i nacije.“ izjavio je Šćepanović.

U današnjoj izjavi Danilo Šćepanović je rekao da se kaje i da se izvinjava svima koje je njegova nesmotreno izjava povrijedila.

„Ja se izvinjavam ljudima koji su moj komentar shvatili na pogrešan način. Izvinjenje veliko. Ja sam čovjek širokih shvatanja i nemam problema ni sa kim u životu.“ naveo je Šćepanović.

SourceIN4S

Ostavite komentar

Najnovije objave

„Zabraniću LGBT propagandu na javnim površinama u Beogradu“

Kandidat za gradonačelnika Beograda i nosilac liste “Da se vojska na Kosovo vrati” Miša Vacić kaže da će kada...

Još priča na sličnu temu