4.4 C
Belgrade
četvrtak, 27 januara, 2022

ŠAROVIĆ: Vučiću zašto si otkazao gostovanje na pinku?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Aleksandar Vučić je večeras trebalo da gostuje („po jubilarni hiljaditi put“) na televiziji „Pink“, ali i pored toga što je danima pompezno najavljivana, emisija nije realizovana. Tim povodom se oglasio Nemanja Šarović iz pokreta Ljubav, vera nada.
– Da li će nam Željko Mitrović otkriti zašto smo uskraćeni obećanog nam gostovanja Aleksandra Vučića večeras od 20 časova na Pinku? Mnogo smo očekivali, od oproštajnog pisma Vladimira Cvijana do novih dokaza o kriminalu Slaviše Kokeze i Nebojše Stefanovića – postavio je pitanje Šarović.

Osvrnuo se i na hapšenje čoveka koji je „slao preteće poruke“ Darji Kisić, jer se u sred pandemije i zatvaranja za obične građane, bahatila sa Aleksandrom Vulinom u jednom restoranu, trošeću na lumperajku hiljade evra.

– Dok režimske televizije u udarnim terminina i tabloidi na naslovnim stranama, svakodnevno, kršeći zakon, objavljuju strogo poverljive podatke, BIA hapsi čoveka koji je „pretio“ da će javnosti otkriti gde Darija Kisić pijucka i lumpuje uz skupa vina! – istakao je Šarović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti