ŠAROVIĆ OTKRIVA: Nogo vuče konce u korist Vučića, evo zašto Đuka napada Kona! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Predsednik Pokreta „LJubav Vera Nada“ Nemanja Šarović tvrdi da poslanik SNS Vladimir Đukanović napada Krizni prab za borbu protiv pandemije po naređenju Aleksandra Vučića.

šarović,

– Ja sam potpuno siguran da Đuka pod stare dane nije počeo da misli svojom glavom i iznosi svoje stavovove, to kod Vučića ne postoji. Vladimir Đukanović je glasnogovornik Aleksandra Vučića i on služi kao batina kada treba neko da se disciplinuje unutar SNS. Nemojte misliti i da su njegove izjave koje su vezane za Zoranu Mihajlović i za neke druge ministe slučajne – rekao je Parović.

On je objasnio da je Đukanović napad na Krizni štab Vučićeva reakcija na izjave Predraga Kona na N1 da su mere zakasnile i da vlast nije poslušala zahteve struke. Šarović je rekao da je Kon time pokušao da se ogradi od cele situacije i napravi odstupnicu što se Vučiću nije dopalo.

– Vučić najbolje funkcioniše u haosu – rekao je Šarović komentarišući potpuno kontradiktorne izjave ljudi iz Kriznog štaba.

Šarović je rekao da režim krije pravu ekonomsku situaciju i da se Srbija ubrzano zadužuje a da su javne finansije u katastrofalnom stanju koje će se pogoršati naredne godine.

Šarović je kritikovao akcije dela opozicije tvrdeći da često idu u prilog Vučiću. On je posebno pomenuo incidente koje su na protestima činili članovi i funkcioneri nekadašpnjeg Saveza za Srbiju, Dveri i Srđan Nogo.

– Nogo je Čovek koji puno čini za Vučića. Srđan Nogo vuče poteze u korist Aleksandra Vučića – tvrdi Šarović ukazujući da su izjave o Vučićevoj deci, incidenti sa pejtnbol puškom, upadi u Skupštinu Srbiji stvari koje koriste aktuelnom režimu.

SourcePravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu