ŠAROVIĆ BLOKIRAO ADMINISTRATIVNI PRELAZ MERDARE: Ne damo Kosovo i Metohiju, Rio Tinto mrš iz Srbije, Vučiću odlazi!

Obavezno pročitajte

Nemanja Šarović, predsednik pokreta Ljubav, Vera, Nada u saopštenju za javnost podelio je sliku i snimak na kojem se vidi da su u podne, on i njegove pristalice blokirale administrativni prelaz Merdare, kod Kuršumlije sa jasnim porukama, kako za narod tako i za vlast.

Protest je organizovan u znak protesta protiv politike Aleksandar Vučića, protiv Rio tinta, protiv Zakona o referendumu i eksproprijaciji, protiv dekadentne politike po pitanju Kosova i Metohije koja je goruća tema.

Aleksandar Vučić daje lažnoj državi Kosovo deo po deo institucija, deo po deo nadležnosti dok to sve pokušava da zamaskira svojim bajkama o pobedama i rezultatima koje je postigao Šarović je podsetio na to da je pre koji dan održana zajednička sednica vlade tzv. Republike Kosovo i Albanije na kojoj su dogovoreni konkretni koraci o pravljenju Velike Albanije.

- Advertisement -

Vučić i državno rukovodsto Republike Srbije se nisu oglasili dok se administrativni prelaz pretvara u granicu. Ćute dok Šiptari bez lične karte i bez ikakvih provera mogu da prelae iz Albanije na Kosova i Metohije, sa Kosova i Metohije do Srbije dok Srbi moraju imati lična dokumenta i PCR testove.

Šarović neće zatvarati oči pred Vučićevim lažima jer zna da će situacija biti sve gora i gora. Aleksandru Vučiću je iz kancelarija za komunikaciju NATO pakta da će vazdušni prostor nad Kosovom i Metohijom biti prepušteno upravljanje vlastima u Prištini, što će reći da Vučić predaje još jednu nadležnost. Takvoj politici, kako kaže Šarović će stati na put i nada se da će blokada u Srbiji uroditi plodom.

,,Više nije bitan povod. Da li je Rio Tinto, da li je zakon o referendumu. Mnogi ljudi koji protestuju širom gradova Srbije ne znači konkretan povod. Oni štrajkuju i bore se provi nasilja, siromaštva, lopovluka i SNS batinaša koji čekićima napadaju građane”, završio je Šarović svojim obraćanjem.

Ostavite komentar

Najnovije objave

CVIJETIN MILIVOJEVIĆ: Zadruga je bombona u odnosu

"O kom rijalitiju Vučić govori, o Zadruzi, pa on je bombona u odnosu na jutarnji program i neke emisije...

Još priča na sličnu temu