Šapić demantuje Đilasa u vezi s Prelićem

Obavezno pročitajte

Predsednik privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić demantovao je tvrdnje lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, da je sa Đorđem Prelićem, za koga Đilas tvrdi da je organizovao napad na Stari dvor u nedelju uveče, slavio pobedu na izborima i dodao da je „Đilas počeo patološki i bezočno da laže“.

Šapić je izjavio da Prelića nikada nije video, da deset godina nije posetio nijedan ugostiteljski objekat, a da je u Skadarliji poslednji put bio na otvaranju spomenika pevaču i kantautoru Tomislavu Zdravkoviću.

- Advertisement -

„Takođe me je optužio kako Vlada Obradović nije pušten da uđe u svoju kancelariju, u kojoj on ima pravo da boravi, a da je nakon toga pušten. Prvo, Obradović je danas bio u svojoj kancelariji, u Starom Dvoru i niko ga nije sprečio da uđe. Kao što ga ni juče ne bi sprečio da je došao najnormalnije, u radno vreme, i da iza njega njega nije bila masa ljudi koja je porazbijala ulaze, napala policiju, ubacivala baklje i demolirala to zdanje“, rekao je Šapić, saopštio je Beoinfo.

On je dodao da bi i njemu bio zabranjen ulaz da je došao sa ljudima koji su želeli da demoliraju Skupštinu Beograda.

„Znao sam da je Dragan Đilas svakakav, ali nisam znao da je postao patološki lažov. I ubuduće ćemo on i ja malo drugačije da razgovaramo. Jer od kada je on počeo brutalno da laže, ja ću početi malo više da govorim istinu o kojoj sam u prošlosti ćutao“, naglasio je Šapić.

On je pozvao sve nadležne i nadzorne organe da pogledaju snimke sa sinoćnjeg protesta koji su snimile kamere više medija, i da svakog ko je učestvovao u neredima najrigoroznije osude.

„Da to bude za primer svima onima koji u buduće ikad budu pomislili da mogu da uđu u bilo koju instituciju države“, naglasio je Šapić.

On je dodao i da je video da je Đilas osudio nasilje i rekao da to nema veze sa njima i sa organizatorima protesta.

„Pošto nismo videli na vratima Obradovića, Milivojevića, Aleksića, Zelenovića, Jovanovića“, upitao je Šapić.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu