ŠAPIĆ: Ako Nestorović nije raspoložen za razgovor, nećemo plakati

Obavezno pročitajte

Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je večeras da, ukoliko lista „Dr Branimir Nestorović – mi – glas iz naroda“ ne želi razgovore o budućoj gradskoj vlasti, SNS je „neće plakati“.

Kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić izjavio je večeras da je lista „Srbija ne sme da stane“ u Beogradu uzela više glasova od ostalih i procentualno i nominalno budući da je osvojila između 20.000 i 25.000 glasova više nego na prethodnim izborima.

- Advertisement -

„Neka nas uvek ovako pobeđuju“, rekao je Šapić.

On je dodao da opozicija u Beogradu neće moći da formira vlast bez Branimira Nestorovića.

„Bez Nestorovića, čoveka sa kojim su se najviše sprdali, ne bi me čuduli da se sada sete da on nije tako loš pedijatar. Pokazaće vreme kako se odvija“, rekao je Šapić.

On je rekao da je SNS otvoren za pregovore, ali da ako drugi ne budu hteli koaliciju „neće da plaču“.

„Hvala svima koji su prepoznali važnost momenta. Ovo su bili vrednosni izbori koji treba da opredele kako Srbija ide. Hvala na izlasku u ovolikom broju. Mi smo pokazali da smo bili raspoloženi da se menjamo i spremni smo i dalje. Ako budem gradonačelnik biću gradonačelnik svima, kao što će i SNS da vodi računa o svima. Voleo bih da ovo bude poslednja kampanja gde su se iznosile određene stvari poput vređanja porodice. Spreman sam da nastavim gde sam stao“, rekao je Šapić.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu