Saopštenje za javnost: Milovan Brkić izgubio svest i životno ugrožen

Obavezno pročitajte


Magazin Tabloid obaveštava javnost, da prema informacijama kojima poseduje, da se glavnom i odgovornom uredniku, Magazina Tabloid, Milovanu Brkiću, znatno pogoršalo zdrastveno stanje u noći između subote i nedelje. Naime, tokom noći Milovan Brkić je izgubio svest i tek hitnom intervencijom lekara ostao u životu.

Mi smo tokom jutarnjih časova pokušali da stupimo u kontakt sa upravo centralnog zatvora, ali su svaki naši pokušaji bili bezuspešni. Čak se i branilac Milovana Brkića advokat Stevan Damnjanović obratio upravniku zatvora Zvonku Gruloviću, međutim na niz dopisa koji je poslat ka njemu, nije dobio bilo kakav odgovor.

Očigledno je namera upravnika Centralnog zatvora da Milovanu Brkiću oteža položaj pre nego što Apelacioni sud donese odluku o žalbama na produžetak pritvora. Iako smo posedovali informaciju da će Apelacioni sud tokom petka doneti odluku o žalbama na pritvor, to se nije desilo.
Nejasno nam je kako Apelacioni sud nije stigao da donese odluku o žalbama na pritvor, ako uvidom na sajt Apelacionog suda, sam sud tokom jula meseca je doneo samo četiri odluke u predmetima koji se vode pred Apelacionim sudom u Beogradu. Ovim tempom rada Apelacionog suda sve predmete će rešite tek za trideset godina

- Advertisement -

Mi ponovo napominjemo da postoje pokušaji od strane sudije Dušana Agatonovića, čiji je kum Duško Milenković predsednik Apelacionog suda, sudije Nikole Mikića, javnog tužioca Ljiljane Komnenovića, koja inače je zavisnik od alkohola, što sama i ne krije, upravnika centralnog zatvora Zvonka Grulovića, bliskog prijatelja Aleksandra Vučića, da Milovan Brkić premine pre nego što Apelacioni sud donese odluku o pritvoru.

Magazin Tabloid još jednom poslednji put, pre nego što bude prekasno, apeluje na celokupnu javnost i na sve domaće i međunarodne institucije da utiču da se Milovan Brkić u nastavku proseca brani sa slobode, kako bi imao adekvatno lečenje.

MAGAZIN TABLOID

Izvor- Slavija info

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poljski predsednik: Ukrajina je davljenik koji može da povuče sve za sobom

Poljski predsednik Andžej Duda uporedio je Ukrajinu sa davljenikom koji se hvata za sve i preti da potopi sve...

Još priča na sličnu temu