-1.2 C
Belgrade
četvrtak, 20 januara, 2022

SANDULOVIĆEVA DOMINACIJA: Raduj se Srbijo, došao je kraj Vučiću i UDBAŠKOJ opoziciji!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Republikanske stranke Srbije, i predsednik Unije republikanaca Balkana gospodin Nikola Sandulović raskrinkao je lanac povezanosti između vlasti i opozicije. Nova afera zatresla je ceo Balkan, a njegovo saopštenje za javnost prenosimo u celosti.

PAŽNJA! ŠERUJTE DA SVI OVO PROČITAJU I SAZNAJU PRAVU ISTINU!!!!ALEKSANDRE VUČIĆU! RICH TV NEWS je uz punu podršku, saradnju i saglasnost PENTAGONA, U.S. INTELLIGENCE COMMUNITY i U.S.DEPARTMENT OF STATE objavio sledeći text u kome si označen kao KONSTANTNA OPASNOST PO NACIONALNU BEZBEDNOST AMERIKE, kao i jasan stav sa dokazima da su DRAGAN DJILAS I VUK JEREMIĆ produkti UDBE I LAŽNA OPOZICIJA!

- Advertisement -

U textu možeš pročitati, zajedno sa Djilasom i Jeremićem(p.s. prevedi Djilasu), da za Ameriku postoji samo jedna PRAVA OPOZICIJA I PRAVI OPOZICIONAR, A TO JE REPUBLIKANSKA STRANKA I NIKOLA SANDULOVIĆ!Neka sada Srpska i Medjunarodna javnost pročita dobro ceo ovaj text koji je Amerika juče objavila i vidi KO GDE IDE A KO DOLAZI NA ZASLUŽENO MESTO PREDSEDNIKA SRBIJE!Dragane Djilase i Vuku Jeremiću, NIJE PROŠLA VAŠA I VUČIĆEVA PLANIRANA PREVARA SRBIJE PONOVNIM POTURANJEM VAS KAO OPOZICIJE, TJ KAO NOVOG KOMUNISTIČKOG KUKAVIČJEG JAJETA! LAŽNA OPOZICIJO!!!Za one koji ne znaju engleski jezik, postaviću i prevod celog texta koji je juče objavljen.

Raduj se Srbijo, Amerika je rešila da zaustavili kriminal i iživljavanje LUDOG I BOLESNOG DIKTATORA ALEKSANDRA VUČIĆA NAD SVIMA NAMA!KOMPLETAN PREVOD, ORIGINALNI TEXT JE ISPOD.-Aleksandar Vučić predstavlja stalnu pretnju američkoj nacionalnoj sigurnosti-Krvavi put do moći u Srbiji američkog neprijatelja i diktatora Aleksandra VučićaALEKSANDAR VUČIĆ PREDSTAVLJA STALNU PRETNJU AMERIČKOJ NACIONALNOJ SIGURNOSTINEW YORK (RichTVX.com) – Oslanjajući se na izvore Rich TVX News, uz punu podršku američke obaveštajne zajednice, Pentagona i američkog State Departmenta, ovaj članak Rich TV News suočava se s pitanjima kao što su kako je i zašto američka strategija dovođenja Srbije Aleksandra Vučića u „porodicu naroda“ tako duboko propala. Neprijatelj mog neprijatelja, vjekovni aksiom, je moj prijatelj.

Upravo to je bila ideja administracije Angele Merkel (bivše Štazi) kada je podržala koncept Aleksandra Vučića kao sledećeg predsednika Srbije. Sjedinjene Američke Države su najveća sila na svetu i imaju najveću svetsku ekonomiju. Ali u ovom naizgled sigurnom i mirnom svetu, uprkos pandemiji COVID-19, eksplozivne mračne sile, društvene i međunarodne, ulažu sredstva da promene oblik civilizacije i unište Sjedinjene Američke Države. Srbija pod režimom Aleksandra Vučića predstavlja stalnu pretnju kako nacionalnoj sigurnosti Sjedinjenih Država tako i međunarodnom miru i sigurnosti.

alt="NIKOLA SANDULOVIĆ"
- Advertisement -

Celokupna situacija političke korupcije u Srbiji nameće još jedan set pitanja. Koliko je režim Aleksandra Vučića bio uspešan u kupovini svog puta u zapadne centre moći? Kako je iskoristio svoj uticaj? U kojoj meri korupcija režima Aleksandra Vučića objašnjava slepoću i letargiju službenika zakona koji nisu uspeli da zaustave srpskog diktatora Vučića, za kojeg se zna da voli kineske kreditne linije? A ovdje govorimo o kreditnoj liniji od 14 milijardi dolara. Tiranija koju je Aleksandar Vučić nametnuo Srbiji danas ima malo ravnih u svetu. Sve zapadne demokratije moraju biti ujedinjene i moraju junački nastaviti da idu napred sa odlučnošću da se bore za pobedu nad neprijateljem, komunističkim režimom Aleksandra Vučića u Srbiji, jer i prethodna komunistička struktura još uvek postoji u Srbiji.

Novi oblik gerilskog rata protiv Sjedinjenih Američkih DržavaKako je objavljeno, bogatstvo srpskog diktatora Aleksandra Vučića moglo bi iznositi i do 25 milijardi dolara, prema analizi Obaveštajne zajednice Sjedinjenih Država, grupe odvojenih obaveštajnih agencija američke Vlade i podređenih organizacija. Srbija je u stalnoj krizi od raspada Jugoslavije. Ne samo da prljavi novac Aleksandra Vučića predstavlja pretnju nacionalnoj sigurnosti Sjedinjenih Američkih Država, već s ovom ogromnom količinom gotovine on može ubiti bilo kog političara na svetu ili finansirati bilo koji teroristički akt.

Srbija je bila najveća republika u bivšoj Jugoslaviji, zemlja koja je raspadom zbog nacionalizma osuđena na najspektakularniju sudbinu-smrt, koju su sprovodili ljudi poput Vojislava Šešelja, osnivača i predsednika krajnje desne Srpske radikalne stranke (SRS); osuđenog ratnog zločinca, osuđenog od strane Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY) i njegov mladi šegrt Aleksandar Vučić. Srbija, povezana drevnim vezama istorije sa Hrvatskom, govori gotovo istim jezikom, ali ga piše ćirilicom umesto latiničnog pisma, a u religiji je grčka pravoslavka umesto latinice. U Srbiji se pod režimom Aleksandra Vučića protiv Sjedinjenih Američkih Država odvija novi oblik gerilskog rata.

Oživljeni nacionalizam režima Aleksandra Vučića pokazao se jednako destruktivnim kao i u periodu građanskog rata. Krvavi građanski rat koji se vukao deset godina, u koji su bili uključeni svi narodi u regionu.DESNIČARSKA POPULISTIČKA STRANKA ALEKSANDRA VUČIĆA POMOGLA JE STVARANJE LAŽNIH OPOZICIONIH STRANAKA U SRBIJI Srpska napredna stranka (SNS) je populistička politička stranka u Srbiji koja je vladajuća stranka od 2012. Osnovana 2008. godine odvajanjem od krajnje desničarske Srpske radikalne stranke (SRS), usled decenijskog sukoba unutar SRS između umerenih i čvrstih krila stranke, SNS je uspela da zadrži nacionalno-konzervativni pogled, usvajajući (lažne) različite proevropske i neoliberalne politike. Tokom svog postojanja usvojili su brojne populističke politike i postali glavna veliko- šatorska stranka u Srbiji.

Dok Aleksandar Vučić koristi izbore da se promoviše kao apsolutni i nezamenljivi lider Srbije, demokratija u Srbiji kao i u bilo kojoj drugoj zemlji na svetu zahteva slobodne, poštene i redovne izbore. Ali izbori u Srbiji ne mogu biti slobodni i pošteni kada srpski diktator Vučić petlja sa pravilima ili jednostavno nagne igralište. Aktuelni predsednik Aleksandar Vučić, može da se takmiči na izborima u Srbiji poštujući ista pravila kao i ostali srpski kandidati, ali diktator nije slobodan da koristi ovlašćenja svog kabineta za manipulaciju izbornim rezultatima, kao što je to činio u prošlosti u Srbiji .

Desničarska populistička stranka Aleksandra Vučića pomogla je stvaranju lažne opozicione strukture koja će svojim kandidovanjem na izborima u Srbiji, podeliti glas protiv Vučića i pomoći u osiguravanju pobjede Vučića, jer su Đilas i Jeremić unutar sistema i ne predstavljaju stvarnu opoziciju vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci. JEDINA PRAVA OPOZICIJA U SRBIJI JE NIKOLA SANDULOVIĆRich TVX News Network ispituje izglede za bilo šta poput poštenih izbora u Srbiji i kaže da je jedina prava opozicija u Srbiji Nikola Sandulović, predsednik Republikanske stranke, jer mnogi srpski (lažni) opozicioni lideri poput Đilasa i Jeremića se i dalje ponašaju kao da su članovi UDBE, tajne policijske organizacije Jugoslavije, a ne opozicije.

Nikola Sandulović nazvao je srpskog diktatora Aleksandra Vučića „bolesnikom“, jer je zločinački Vučićev režim pre godinu dana zverski uhapsio Sandulovića i otrovao ga nervnim otrovom u zatvorskoj ćeliji. Mrežu represije pratio je talas hapšenja u Srbiji tokom zaključavanja zbog COVID-19. Nikola Sandulović postao je de facto glas opozicionog pokreta i on se ističe I računa kao sledeći predsednik Srbije. Zaista, lažna popularnost Aleksandra Vučića u Srbiji, uključujući gotovo potpunu kontrolu koju tiranin Vučić i njegov zločinački režim vrše nad gotovo svim aspektima života u Srbiji, uvek garantuje izborne rezultate koje traži Srpska napredna stranka (SNS).

Ostaju pitanja o konfiguraciji političke vlasti nakon što Nikola Sandulović nasledi diktatora Aleksandra Vučića na mestu predsednika, te o odnosu snaga između Republikanske stranke u Srbiji i Srpske napredne stranke. Vrlo smo sigurni da će se nakon sloma komunističkog režima Aleksandra Vučića u Srbiji pojmovi „povratka kući“ i „zajedničke kuće“ pojaviti kao moćni koncepti.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti