SANDULOVIĆ NA STRANI PRAVDE: Podižu se nove OPTUŽNICE, Vučić krao gorivo iz JUGA!

Obavezno pročitajte

Predsednik Republikanske stranke Srbije Nikola Sandulović je izdao saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti.

Napravljen je spisak prvih 53 lica za hapšenje i dizanje optužnica.Izmedju ostalih lica ima policajaca,tužioca, sudija…Drugi na toj listi je visoki čin u policiji Z.J.

Posted by Nikola Sandulovic on Среда, 21. октобар 2020.

Gost Slavija info tv bio je predsednik Republikanske strane. U emisiji Intervju Sandulović je oštro kritikovao režim Aleksandra Vučića zbog cenzura koja ga podseća na perio kad je trenutni predsednik Srbije bio ministar informisanja. I tad je kako kaže krenuo sa cenzurom a završavalo se sa metkom u leđima nepodobnih novinara koji su bili kritički prema njemu nastrojeni a kojima je čak i javno pretio poput Slavka Ćuruvije.

- Advertisement -

Sandulović je naveo da je razlog cenzure njegova objava o postavljanju novih privremenih bolnica. Iymeđu ostalog izjavio je i da mu je Oliver Ivanović lično rekao da mu preti Aleksandar Vučić.

Za Sandulovića Andrej i Aleksandar Vučić su epicentar kriminala ali ni Krizni štab nije mnogo bolji. Verujem da Krizni štab kinezi nagrađuju sa autom marke Volvo za sve ovo što rade građanima. Za razliku od toga Sandulović ne veruje da će se Vučić obračunati sa mafijom jer su oni ti koji su uz njega a naveo je i dosta primera kao i ljude iz podzemlja koji su bliski SNS kartelu. U emisiji je podržao neplaćanje duplog poreza ljudi koji radi preko interneta, smatra da je mera besmislena i sa ciljem da su uguši sloboda govora ali i materijalna egzistencija finansijski nezavisnih ljudi. Nažalost danas je sudstvo kancer društva i tu se nalaze ozbiljni milioneri koji održavaju ovaj režim.

Pored toga posebno je naglasaio pogubno delovanje režimskih medija. Jedan od primera je tv Happy i njen vlasnik Predrag Ranković Peconi koji je jedan od stubova ove vlasti. Tu je naveo i da su Peconija nekada vozili u gepeku ali i bacali pare preko mosta?! Za Vučiće između ostalog je rekao da su oduvek bili lopovi samo su nekad krali benzin iz Juga 45 vlasnštvo SRS a danas kradu milijarde evra! Preporučujem svima ovu zanimljivu emisiju

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu