SAMO JE BRANIO IGRALIŠTE: Huligani pretukli dečaka (16) u Braće Jerković (VIDEO)

Obavezno pročitajte

U večeri dočeka Nove godine u naselju Braće Jerković u Beogradu pretučen je maloletnik, navodi se na Instagram stranici Serbia live Beograd.

Naime, na snimku sa nadzorne kamere vidi se grupa mladića koji brutalno udaraju jednog dečaka.

Kako se navodi u postu, taj 16-godišnjak je samo verbalno branio igralište koje je grupa huligana uništavala i zbog toga je završio sa teškim povredama.

– Sinoć oko 21.30 grupa maloletnika iz naselja Braća Jerković pravila je haos na dečjem igralistu u naselju Vojvoda Vlahović. Palili su baklje, vređali prolaznike, uništavali su jedino dečje igraliste koje smo dobili pre tri godine, a koje je namenjeneo za 2.000 dece iz naselja.

Naš komšija, dete od 16 godina je rečima branio igralište i završio je sa teškim telesnim povredama. Delikventi koji devastiraju zajedničku imovinu snimljeni su sa više nadzornih kamera, a ovo je samo jedan od snimaka koji je nastao neposredno pored kuće našeg pretučenog komšije.

Radi se od momku uzornog vaspitanja i obrazovanja, detetu za primer, koje je samo štitilo svije igralište od horde hijena koja daleko od svojih roditelja glume ludilo – piše uz snimak tuče.

SourceMediji

Ostavite komentar

Najnovije objave

Od Kazablanke do Majdana – pakleni plan za Srbiju

Svedoci smo da je usled haotičnih globalnih dešavanja Srbija, a posebno Beograd, postao Meka za najjače obaveštenje službe sveta...

Još priča na sličnu temu