,,SAD SE VIDI DA SMO SVI ISTI“! Izjava Vasilija Micića o korona virusu iznenadiće mnoge!

Obavezno pročitajte

Srpski plejmejker i košarkaš Anadolu Efes Vasilije Micić istakao je da nema strah od virusa korona, da je trenutno u izolaciji i trenira od kuće, prenosi ,,Žurnal“.

Uprkos virusu korona, u Turskoj se do skora sport redovno odvijao bez prisustva publike. Sada je i situacija u toj zemlji alarmantna, te je Efes odlučio da otpusti svoje igrače na određeno vreme.

– Svi smo dobili slobodno do nedelje, a posle ćemo videti šta i kako dalje. Dobili smo poruku da ne izlazimo i to ću poštovati. Neće mi to biti problem. Odmoriću, treniraću kod kuće, a za dalje ćemo videti – izjavio je Micić za ,,Žurnal“.

Kako ističe Micić, veliki strah se pojavio od igrača iz Sjedinjenih Američkih Država.

– Rizik jeste postojao, ali nije bio preterano veliki. Pogotovo što se u tom trenutku virus nije toliko proširio. Da smo nastavili dalje, sigurno da bi i opasnost rasla. Najveći strah koji su do sada sejali, bili su Amerikanci. Oni generalno dosta dižu paniku. Bili su baš dosta uplašeni. Ali generalno, ja sam sve vreme bio ok – objašnjava Micić.

Sjajni plejmejker se nada da će, nakon što se sve završi, čovečanstvo izvući pouku iz ovoga.

– Trudim se da budem smiren i uopšte ovo ne doživljavam kao neku stresnu priču. Već kao vid globalnog čišćenja svih naših verovanja da je sreća u novcu, moći ili nečemu materijalnom. Svi sada vide da smo svi isti, što sam uvek i govorio. Nadam se da će ljudi posle ovoga biti svesni šta je suštinski najvažnije. A da mi je krivo, sigurno da mi je krivo. Kao i svima. Mnogo stvari je tu u igri – ističe Micić.

SourceEspreso

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu