SAD ĆE DA IH RAZVALI: Novak može da igra na Vimbldonu

Obavezno pročitajte

Srpski teniser Novak Đoković moći će igra na Vimbldonu! Najbolji teniser sveta će biti u mogućnosti da brani titulu koju je osvojio prošle godine, pa čak iako nije vakcinisan.

Novaka Đokovića je stav o vakcinaciji koštao učešća na ovogodišnjem izdanju Australijen opena, gde bi takođe branio titulu, ali to ga nije uzdrmalo i srpski teniser nije promenio stav. Štaviše, on je izrekao i da je spreman da se odrekne svih trofeja ukoliko vakcinacija bude obavezna.

Neki zvaničnici turnira su odlučili da mu izađu u susret i ne traže vakcinaciju, pa će tako Đoković već moći da igra turnir u Dubaiju, gde se trenutno i nalazi, a osim tog turnira, on će moći da igra i u Rimu, gde su ga Italijani praktično pozvali raširenih ruku.

S druge strane, ostavljalo se pitanje za potencijalno učešće na Grend slemovima, Roland Garos još nije siguran, jer iako su rekli da će prvobitno moći, ta odluka je povučena i za sada je vakcinacija obavezna, te je ovaj turnir ostao pod znakom pitanja, bar u ovom trenutku iako do njega još ima nekoliko meseci.

Međutim, kako stvari stoje, za sada će Novak Đoković moći da igra i brani titulu osvojenu na Vimbldonu, jer kako je istakao Tim Henman, da će turnir pratiti preporuke Vlade ove zemlje i da će za učešće na istom biti potreban samo antigenski test, a ne i obavezna vakcinacija.

Poslednji Grend slem u godini, Ju-Es open, poprilično je daleko, pa je teško i prosuditi šta će se desiti do tada.

Kako god, Srbin i dalje ima velike prilike da ispiše nove stranice ovog sporta i postane najbolji ikada.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu