RAZVALILI RIK I NAPREDNJAKE: Đorđević umesto potpisa predao prazne kutije i nalepnice sa natpisom  ”VUČIĆ IZDAJNIK”! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Članovi pokreta Oslobođenje, umesto potpisa podrške kandidaturi lidera tog pokreta Mlađana Đorđevića za predsednika Srbije, predali su Republičkoj izbornoj komisiji prazne kutije i nalepnice s likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa natpisom „Izdajnik“.

Đorđevića je u RIK, u zakazanom terminu, dočekao član RIK Srđan Zoraja, koji je kazao da je potez Oslobođenja zloupotreba institucija Republike Srbije.

Đorđević je novinarima ispred RIK rekao da u zemlji u kojoj je „sve zloupotrebljeno“, ovo najmanje što je moglo da se uradi kako bi se ukazalo na „besmislenost“ predstojećih izbora, raspisanih za 3. april.

- Advertisement -

„Mafija se ne pobeđuje na izborima“, rekao je Đorđević i najavio borbu posle izbora kroz građansku neposlušnost.

On je optužio Vučića za izdaju zato što se Srbija, u okviru Ujedinjenih nacija, pridužila osudi invazije Rusije na Ukrajinu i izneo je tvrdnju da će Srbija uvesti i sankcije Rusiji nakon izbora, kako je rekao, „farse na kojoj se unapred zna pobednik“.

Đorđević je ocenio da će se tim potezima protiv Rusije ugroziti interesi Srbije na Kosovu i Metohiji, Republici Srpskoj i u Crnoj Gori.

On je najavio da će Oslobođenje podržati najavljenu protestnu vožnju podrške Rusiji u Beogradu, zakazanu za sutra u 16 časova.

„Da podržimo borbu protiv nacista i fašista koji vladaju Ukrajinom“, dodao je on.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu