14.8 C
Belgrade
subota, 24 septembra, 2022

NARODU JE DOSTA: Razlupane prostorije SNS u Beogradu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Prezir prema vladajućoj eliti, eskalira iz dana u dan. SNS se popeo na glavu narodu sa svojim bahaćenjem, kako na lokalu, tako i samom vrhu. Današnje fotografije pištolja na protestu su morale da dobiju očekivani odgovor. On se i dogodio.Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je večeras da su u još jednom u nizu vandalskih napada razbijene prostorije te stranke na Paliluli.

– Divljačko i nasilničko ponašanje je odlika opozicionih sledbenika, koji svakodnevno vode kampanju protiv predsednika Vučića i Srpske napredne stranke i svakoga ko misli drugačije – navode u SNS.

SNS,

Iako se još uvek ne zna ko je napao prostorije, glavešine naprednjaka već imaju krivce, a to je:

- Advertisement -

“Dežurna grupa mrzitelja” kojoj poručuju da ih nisu uplašili i da će nastaviti još marljivije da rade – navodi se u saopštenju beogradskih naprednjaka

Iz te stranke pozivaju nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi i ”da se jasno stane na put divljačkom ponašanju ostaršćenih pojedinaca koji su zatrovani mržnjom”. Kolo sreće se okreće. Mržnju su posejali po Srbiji, a kada im se to isto vrati, ne znaju gde udaraju.

- Advertisement -
SourceTanjug
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti