21.6 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

Ratni veteran priveden jer je na Fejsbuku napisao da je Vučić GOVNO!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Predsednik Vučić je govno„, napisao je ratni veteran Siniša Jeftić, a zbog te objave obeležen je kao da je ugrozio bezbednost picoustog diktatora i šizofrenika Aleksandra Vučića, te je priveden u policiju, na tzv. informativni razgovor i prevaspitavanje gde posle malo ubeđivanja i batina, prizna se i ono što nisi uradio.

vucic

Posle pada njegovih SNS satrapa na Limanima u Novom Sadu Aleksandar Vučić kao i svaki nervni bolesnik oseća sve veći pritisak na svoj slab nervni sistem, počeo je da hapsi, a možda uskoro počne i da ubije ukoliko mu se nečije mišljenje ne dopadne. Hvala Bogu, još uvek ne može da čita misli sin Fahrijin, nego samo da čita ono što mu njegova tajna policija i ulični psi prenesu.

Strah i paranoja kod svakog bolesnika postaju uglavnom sve veće i regresivnije kada uvidi da gubi kontrolu, a od početka ove godine kada mu je DR. Nebojša Stefanović rekao ne i kada se sa tribine opet čula stara pesma, tiranin je opet krenuo starom taktikom da uhapsi sve za koje je umislio da su mu neprijatelji.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti