Rat između SNS i SNS: Ko koga naziva ološem? (FOTO)

Obavezno pročitajte

U Grockoj bukti sukob između Srpske napredne stranke i Srpske napredne stranke?! Bivši lider gročanskih naprednjaka i direktor železnice Srbija Dragoljub Simonović je za pogibiju dvoje mladih ljudi na pružnom prelazu optužio sadašnje SNS rukovodstvo – navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde Grocka koji je potpisao Željko Vagić, predsednika Opštinskog odbora SSP Grocka.

Dalje se navodi:

- Advertisement -

A ovi mu nisu ostali dužni pa su celu Grocku oblepili plakatima na kojima piše:

„Ološ, 3 godine generalni direktor Železnica nije uradio nijedan pružni prelaz samo punio svoje džepove, a sad sa bratom zove ljude na protest koristeći smrt dva anđela“.

FOTO Direktno.rsFOTO Direktno.rs

Koliko juče su ovi isti gročanski naprednjaci demonstrirali ispred opštine i suda braneći Simonovića koji je bio optužen za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića. Sada ga napadaju najstrašnijim rečima kao da nikad nikakve veze sa njim imali nisu. I to je slika Srbije. Dok se gube životi mladih ljudi, jer vlast ne radi svoj posao, Sprska napredna stranka se bavi borbom za prevlast u Grockoj.

FOTO Direktno.rsFOTO Direktno.rs

Stranka slobode i pravde Grocka će dostaviti svim nadležnim organima zahtev da se sprovedu odgovarajuće mere radi povećanja bezbednosti na pružnim prelazima, a kada se ova vlast promeni potrebe građana će biti na prvom mestu – navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde Grocka koji je potpisao Željko Vagić, predsednika Opštinskog odbora SSP Grocka.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Novo obraćanje Vučića o dešavanjima na Kosovu, večeras u 21 čas na RTS-u

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se građanima Srbije večeras, od 21 čas, na prvom programu RTS-a. Predsednik Vučić će govoriti...

Još priča na sličnu temu