3 C
Belgrade
ponedeljak, 6 decembra, 2021

RADIKALSKA ZAKLETVA: Dok BIA crta murale, evo šta se dešava na Svetoj gori!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Zakletva na Svetoj gori

Aleksandar Vučić vodi svog ”dečka” na Svetu goru kako bi ga zakleo na radikalsku vernost pred eventualni odlazak na poziciju srpskog ambasadora u Moskvi.

- Advertisement -

Već duže vreme u javnosti se spekulše ko bi mogao doći na upražnjeno mesto ambasadora u Rusiji nakon ”čudne” smrti Miroslava Lazanskog. Ono što redakcija Slavija info iz ekskluzivnih izvora saznaje je to da figuriraju tri lićnosti:

Marko Parezanović; siva eminencija BIA

Nebojša Stefanović; ministar odbrane

- Advertisement -

Branislav Prostran; čovek od velikog poverenja familije AV i jedan od uslužnika režima i glavnih perjanica SNS kartela.

Za prvu dvojicu pomenutih evenutalna pozicija ambasadora bi došla kao neka vrsta kazne jer oni svoju strukturalnu moć ostvaruju iz visokih državničkih funkcija i fotelja u kojima već sede. Za gospodina Prostrana, ipak, Moskva bi trebala da bude sigurna kuća jer se već dugo u bezbednosnim krugovima priča kako je isti izvukao stotine miliona dolara iz državnog SDPR

U ime familije Vučić:

Kako je čovek čiji je rođak bio jedan od najvećih ustaških koljača tokom rata u Krajini postao osoba od najvećeg poverenja familiji Vučić, ne zna se. Ostaje jedna velika enigma. Osoba od formalnog obrazovanja uz legalno završenu osnovnu školu uz Sinišu Malog postao je glavni konsiljere, iliti perač novca u Srpskoj naprednoj stranci.

Sestre Miletić, SNS I SSP

Čitava obaveštajna zajednica u regionu bruji o iznošenju stotine miliona dolara državnog novca u Grčku kroz jedan ozbiljan građevinski projekat u elitnom delu Atine. Tu akciju ova izbeglica iz Krajine odrađuje preko prvorođene sestre svoje bivše devojke, a Vučićeve nove, stare medijske zvezde Minje Miletić koja je zbog prelaska na EuroNews dobila od familije Vučić stan u Beogradu na vodi.

Interesantno je da sestre Miletić možete često da vidite po kafićima u Nevesinjskoj ulici u društvu Đilasovog bliskog saradnika Vuka Vučurevića. Da li one istom prenose informacije, ili šta se zapravo dešava u ovom konfuznoj piramidalnoj strukturi to najbolje znaju Aleksandar Vučić i Dragan Đilas.

             Martinović i davljenje jazavičara u Rusiji

Martinović kao formalni zastupnik portala Srbija danas i novosadske televizije Apolo otvoreno prodaje preskupe kvadrate po Atini novijoj srpskoj SNS eliti. Drugi, a još ozbilijniji razlog za odlazak ustaškog sestrića u Moskvu je pokušaj pranja ruku, ali i savesti od Vučićevog prodavanja oružja Ukrajincima za koje je Putin već saznao, i veoma je upućen u materiju.

Hoće li Rusi ponovo progutati udicu i nasesti na Vučećeve šiobice videćemo nakon povratka iz Moskve. Ono što ostaje kao nedoumica je hoće li Rusi ponovo prikazati davljenje jazavičara srpskom predsedniku ili će sa poruke preći na konkretna dela podrške.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti