27.8 C
Belgrade
nedelja, 26 juna, 2022

PUTIN UDARIO NA DOMAĆE IZDAJNIKE: Fale im guščija pašteta i ostrige!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Rusije Vladimir Putin uputio je upozorenje onim Rusima koje je opisao kao izdajnike da „Zapad želi da pokuša da ih iskoristi kao petu kolonu“ s ciljem da uništi zemlju.

Putin je prozvao Ruse za koje je rekao da su „mentalno više povezani sa Zapadom nego sa Rusijom“ i izrazio uverenje da će ruski narod uspeti brzo da uoči razliku izmedu izdajnika i patriota, prenosi Rojters.

- Advertisement -

– Naravno da će oni (Zapad) pokušati da iskoriste tzv. petu kolonu, izdajnike, one koji ovde zarađuju, a žive tamo. Pritom, ne mislim samo na one koji geografski ne žIve ovde, već prema svojim mislima i prema svojoj savesti, oni nisu ovde sa nama, sa svojim narodom. Ne mislim tu saMo na one koji imaju vile u Majamiju i na francuskoj rivijeri, koji se žale što trenutno nemaju guščiju paštetu ili ostrige i što se bore za prava manjina – rekao je on.

Obraćajući se ministrima u vladi Ruske Federacije Putin je optužio Zapad i „prozapadne“ Ruse.

– Udruženi Zapad želi da podeli naše društvo, da izazove konfrontaciju građana Rusije i da za svoj konačni cilj iskoristi petu kolonu. A cilj je samo jedan – uništenje Rusije – rekao je Putin i poručio da „taj cilj neće biti ostvaren“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti