PRVE “VARNICE“: Sukob „Levijatana” i LGBT organizatora?!

Obavezno pročitajte

LGBT parada koja je zakazana za sutra u Beogradu, već dobija svoje prve “varnice“.

Naime, na Tviteru je osvanula fotografija uslikana ispred prostorija Beogradskog prajda, koju je postavio jedan od organizatora Marko Mihailović.

Bolesnici iz Levijatana su nam pocepali baner i isp****i se ispred vrata lokacije na kojoj se dešava Beogradski prajd forum – naveo je on.
Redakciji Nacionalista se javio Pavle Bihali, predsednik fondacije Levijatan koji je demantovao ove tvrdnje:

- Advertisement -

“Ko god bude povezivao događaj iz Makedonske i cepanje plakata LGBT i dovodio Levijatan u bilo kakav kontekst organizacije ili bilo kakvim planiranjem „cepanja plakata“ organizovanim od strane Levijatana biće tužen. Ko je to uradio neka odgovara prekršajno po zakonu. Takođe osobe koje su navodno „prepoznale“ članove Levijatana biće tužene i primorane zakonski da pred sudom dokažu to“, rekao je Pavle Bihali.

U razgovoru za „Blic“ Mihailović je potvrdio da je do incidenta došlo oko podneva. Kako je objasnio, do problema je došlo zbog toga što su Prajd forum i prostorije „Levijatana“ ove godine, spletom okolnosti bili na istoj lokaciji.

Kako je objasnio, do incidenta je došlo tokom održavanja drugog panela. Prema njegovim rečima, vinovnici su na kraju privedeni u Policijsku stanicu Stari grad.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu