15 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

Pritvor osumnjičenima za prebijanje Rašićevog sina

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Osnovni sud u Prištini odredio je danas pritvor do 30 dana sedmorici mladića osumnjičenim za učestvovanje u masovnoj tuči u Lapljem Selu ovog ponedeljka, u kojoj je povređen sin političara sa Kosova, Nenada Rašića i još jedna osoba.

Nenad Rašić, Printscreen

Kako prenosi Gazeta Express pozivajući se na saopštenje suda, optuženi M.R., C.Ž., L.K., B.Ž, D.N., M.J. i D.T. neposredno pre tuče stajali su u blizini škole u Lapljem Selu, dok je, kako dodaju, žrtva – N.R. bio u lokalnom autobusu sa prijateljima.

„Kada je izašao iz autobusa, optuženi su psovali i vređali žrtvu, gde je tada započela tuča između dve grupe, gde su povređenom N. R. nanete teške telesne povrede“, navodi se u saopštenju suda.

- Advertisement -

Osnovni sud u Prištini – ogranak u Gračanici smatra da postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni počinili krivično delo učešće u tuči u saizvršilaštvu.

Otac Nikole Rašića, Nenad Rašić, izjavio je danas ranije da su među uhapšenima i četiri momka koji su branili njegovog sina. Sud međutim, sva lica kojima je određena mera pritvora klasifukuje kao napadače na Rašićevog sina.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti