2.6 C
Belgrade
subota, 29 januara, 2022

PREŽIVEO NERVNI SLOM, SUZANA MU MENJALA PELENE: Vučić morao da ustupa TV termine Novaku!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Prethodnih par dana dešavala se najveća noćna mora za Aleksandra Vučića – nije bio u centru pažnje. Drama najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića potpuno je bacila u drugi plan najveću rijaliti zvezdu režimskih medija. Ne može se ni zamisliti kako se osetljiva duša predsednika Srbije osećala dok je u udarnim terminima u svim srpskim medijima bio neko drugi.

Sada kada je naizgled kraj Đokovićeve drame oko australijske vize, treba se osvrnuti i na našeg predsednika koji je tako nepravedno zaspostavljen.

Nije predsedniku bilo lako, morao je do juče da ustupa svoj TV termin Đokoviću, na svim medijima koji su pod njegovom direktnom kontrolom, a takvih je 95 odsto. To mu je veoma teško palo, jer ako nešto Vučić voli, to je da visi po medijima i da se obraća naciji.

- Advertisement -

Sada kada se situacija smirila, Vučić će se posle rekordnih nekoliko dana koliko nije bio prvo lice režimskih medija, konačno obratiti naciji u sredu u 21 čas. Može se samo pretpostaviti koliko je naš predsednik srećan, ali i nervozan i uzbuđen, jer su mediji za Vučića kao droga – u potpunosti je navučen.

„Mračni dani“ su prošli, pa će u sredu nova Vučićava spin porcija za građane zasijati kao nikada ranije. A građani kojima su Vučićeva obraćanja kost u grlu, moraće da se priviknu na Vučića, barem do izbora…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti