-1.2 C
Belgrade
četvrtak, 20 januara, 2022

POBUNA NARODA ISPRED KUĆE PREDSEDNIKA: Kakva Skupština, svi na političare! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Da li će 2021. godina biti godina pobune robova političara i revolucija protiv korona diktature globalista? Sudeći prema poslednjim događajima u Austriji, Italiji i SAD – hoće.
Ovo se već desilo u Italiji gde su demonstranti ustali protiv zaključavanja za praznike, ali i juče u SAD, kada je grupa demonstranata išarala grafitima kuću Nensi Pelosi u San Francisku (iz Demokratske stranke, predsedavajuća predstavničkog doma Kongresa) i pobacali joj đubre i svinjsku glavu u krvi na ulazu.

Da sve bude još originalnije, na ulazu su joj ironično nacrtali logo Antife!

Slične akcije su najavljene i u Austriji, gde režimski mediji „kukaju“ da takozvani antikoronaši i ultradesničari u Austriji šire teorije zavere i sve češće održavaju ilegalne demonstracije. Sve su spremniji i na nasilje, tvrde austrijski mediji.

- Advertisement -

„Na Telegram grupama teoretičari zavere se poigravaju sve više nasilnim fantazijama napada na političare ili državne ustanove“, pišu austrijski mediji.

Političari protiv naroda

Oni, kako pišu preko svojih telegram grupa, žele da pokrenu „revoluciju“, ali bi voleli i da vide kako gori sedište austrijskog kancelara.

„Da nasilničke fantazije brzo mogu postati realnost pokazuje i napad Molotovljevim koktelom u oktobru na Robert Koh institut u susednoj Nemačkoj“, podsećaju mediji.

- Advertisement -

Dakle, vlasti u Austriji ne zanima pokolj koji su u centru Beča izvršili migranti, kao ni prekjučerašnje divljanje migranata u centru austrijske prestonice, kada su demolirali nekoliko radnji uz povike „Alahu akbar“. Za njih to izgleda nije veliki problem. Globalističkim političarima smeta sopstveni narod, koji bi mogao da „zakuca“ na njihova vrata.

Postavlja se pitanje šta bi narod Srbije mogao da nauči i primeni od novih oblika demonstracija protiv globalista?

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti