POSLE AMBASADORA TOLKAČA, NAŠOJ REDAKCIJI SE OBRATIO I PJOTR NIKITIN

Obavezno pročitajte

Današnji tekst koji se odnosio na poslovnu povezanost lažnog ruskog opozicionara Pjotra Nikitina, agenta FSB i Vladimira Tolkača, ukrajinskog ambasadora u Srbiji, izazvao je pravu buru na političkoj i medijskoj sceni.

- Advertisement -

Podsećamo da se u pozadini svega, nalaze određeni pokušaji za zajednički poslovni projekat Tolkača, Nikitina i nedovoljno afirmisanog hrvatskog pisca Vladimira Arsenijevića iz Pule. Ovaj znameniti Hrvat, već duži niz godina živi u Beogradu i poseduje kafe „Krokodil“, sa kojim je inače 2022. godine osvojio nagradu za najbolji „LGBT“ kafe bar u regionu Balkana.

S obzirom da se Nikitin našoj redakciji obratio na krajnje neprimeren, nekulturan i agresivan način, navodeći da se javlja iz bolničke postelje, naša redakcija je donela odluku da ne objavi njegov demant.

Podsećamo i da prema ranijem izveštavanju našeg portala, Nikitin je trenutno hospitalizovan zbog povreda rektalne regije koje je zadobio od svog homoseksualnog partnera Milana Miće Jovanovića, predsednika NVO „Forum za bezbednost i demokratiju“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: KFOR da preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske,...

Još priča na sličnu temu