POGLEDAJTE SINOĆNI HAOS ISPRED RIK-A: Policija hapsila demostrante, danas se održava veliki protest protiv krađe!

Obavezno pročitajte

Policajci u civilu legitimisali su aktiviste pokreta “1 od 5 miliona” i oko 23:30h priveli kopredsednika te organizacije Martina Bežinarevića.

Aktivisti ovog pokreta došli su večeras u zgradu RIK-a kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo saopštenim rezultatima današnjeg referenduma o promeni Ustava.

- Advertisement -

Na video snimku koji su postavili na Tviteru vidi se kako nekoliko članova pokreta, uključujući i predsednika Martina Bežinarevića, obezbeđenje nasilno izbacuje napolje.

“Ovo večeras je apslutna krađa građana Srbija i to vi znate vrlo dobro”, čuje se na snimku.

“Evo šta RIK radi i kako brani lopova Vučića. A ubrzo potom je palo i hapšenje… očekivano, ne lopova”, napisali su ispod video snimka.

Nakon toga je Bežinarević priveden.

Policajac u civilu je pokazao svoju značku i legitimisao desetak članova tog pokreta u Ulici kralja Milana u Beogradu, nedaleko od sedišta RIK.

Kopredsednik pokreta Martin Bežinarević rekao je na snimku uživo na Fejsbuku da su se posle pokušaja da uđu u RIK uputili ka Domu Narodne skupštine i da ih je presrela policija, a jedan od policiajaca mu je, kako navodi, rekao da mu je njegovo lice poznato i dodao da traži objašnjenje.

Bežinarević je u uživo prenosu na Fejsbuku, dok je trajalo legitimisanje, rekao da mu je žao što niko iz opozicije osim njih nije večeras došao ispred sedišta Republičke izborne komisije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu