10.5 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

POGLEDAJTE SINOĆNI HAOS ISPRED RIK-A: Policija hapsila demostrante, danas se održava veliki protest protiv krađe!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Policajci u civilu legitimisali su aktiviste pokreta “1 od 5 miliona” i oko 23:30h priveli kopredsednika te organizacije Martina Bežinarevića.

Aktivisti ovog pokreta došli su večeras u zgradu RIK-a kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo saopštenim rezultatima današnjeg referenduma o promeni Ustava.

- Advertisement -

Na video snimku koji su postavili na Tviteru vidi se kako nekoliko članova pokreta, uključujući i predsednika Martina Bežinarevića, obezbeđenje nasilno izbacuje napolje.

“Ovo večeras je apslutna krađa građana Srbija i to vi znate vrlo dobro”, čuje se na snimku.

“Evo šta RIK radi i kako brani lopova Vučića. A ubrzo potom je palo i hapšenje… očekivano, ne lopova”, napisali su ispod video snimka.

- Advertisement -

Nakon toga je Bežinarević priveden.

Policajac u civilu je pokazao svoju značku i legitimisao desetak članova tog pokreta u Ulici kralja Milana u Beogradu, nedaleko od sedišta RIK.

Kopredsednik pokreta Martin Bežinarević rekao je na snimku uživo na Fejsbuku da su se posle pokušaja da uđu u RIK uputili ka Domu Narodne skupštine i da ih je presrela policija, a jedan od policiajaca mu je, kako navodi, rekao da mu je njegovo lice poznato i dodao da traži objašnjenje.

Bežinarević je u uživo prenosu na Fejsbuku, dok je trajalo legitimisanje, rekao da mu je žao što niko iz opozicije osim njih nije večeras došao ispred sedišta Republičke izborne komisije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti