29.4 C
Belgrade
sreda, 15 septembra, 2021

POČELO JE: Narod ispred Skupštine traži hapšenje Vučića, jake policijske snage (UŽIVO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Već oko 16 časova građani su počeli da se okupljaju ispred Narodne skupštine na protest zakazan za 17 časova i uzvikuju parole protiv režima Srpske napredne stranke i traže hapšenje Aleksandra Vučića.


- Advertisement -

Oko Parlamenta su pristutne jake policijske snage, a policije ima i u Parlamentu. Zbog oblačnog i kišovitog vremena, narodni izbori zakazani za 17 časova će verovatno kasniti, a građani polako pristižu u centar Beograda.

Srbin.info, kao i uvek, izveštava sa lica mesta.

Organizatori su izjavili da nema odustajanja i da će ući u Skupštinu.

- Advertisement -

Ispred Parlamenta se nalazi veliki broj mladih ljudi.

Kako je „Srbin info“ saznao iz policijskog izvora, ukoliko se ispred Parlamenta okupi više od 30.000 ljudi, to će biti kritična masa za Aleksandra Vučića, koji će onda pregovarati o odlaganju izbora.

Sve više naroda pristiže u centar Beograd, a organizatori najavljuju da će skup dugo trajati i pozivaju sve da dođu, bez obzira na to koju političku opciju ili ideologiju podržavaju.

Ispred Parlamenta su stigli i pojedini mediji, iako mesec dana su ćutali o najavi skupa.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

3 KOMENTARA

  1. Ne mogu oni da dodju na vlast legalnim putem…nego preko ulice…to je sramota za sve pristalice Djilasovih huskasa! Zamislite da sada izadju svi Oni koji su protiv njih….sta bi bilo…bilo bi krvi do grla! Ali pametni su ljudi ostalih partija…legalno se ulazi u skupstinu…a ne silom! Zivela Srbija! Zivela narodna milicija!

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: