PIKAC RAZVALIO NAPREDNJAKE: Upali mu u stan, nisu se dobro proveli! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Izbori se bliže, a naprednjačke akcije „od vrata do vrata“ već rade punom parom. Tako je jedan tim aktivista SNS dospeo u zgradu poznatog glumca Bojana Dimitrijevića. Aktivisti nisu bili nimalo srećni što ih Dimitrijević snima, pa se stiče utisak da ih je nečega sramota…

– Je l’ vi imate ovlašćenje da mene snimate – upitao je jedan od dvoje aktivista, dok je njegova koleginica ćutala, sakrivajući lice.

– A ko ste vi da mi treba ovlašćenje da vas snimam? Gledam kako radite promo kampanju za SNS – odgovorio je glumac Bojan Dimitrijević, na šta mu je aktivista rekao da oni rade svo što je dozvoljeno po zakonu, ali da glumac nema prava da ih snima, jer mu „nisu dali odobrenje“.

- Advertisement -

Potom je usledila rasprava između Dimitrijevića i aktiviste, te je naprednjak u jednom trenutku istakao da ne može da „ide kod ovih ljudi sad“ (misleći na stanare zgrade) jer mu je neprijatno zbog toga što ga Dimitrijević snima.

Na Dimitrijevićevo pitanje odakle im pravo da dolaze na vrata građa, aktivista je rekao da to rade “ cilju kampanje“.

– U cilju kampanje kampanje imate pravo da uznemiravate građane? Tako vam je rečeno? Imate pravo da uznemiravate građane, da im dolazite u kuću, da im zvonite na vrata zato što hoćete da pobedite na izborima – upitao je Dimitrijević.

Za to vreme devojka koja je drugi član SNS tima je sve vreme ćutala, vidno uznemirena i postiđena, pa je samo odgovorila da je ona zvonila na vrata. Njen kolega je ipak bio bezobrazniji, jer je istakao da su došli kod prijatelja.

U jednom trenutku u raspravu se uključila i glumica Jelena Stupljanin, inače supruga Bojana Dimitrijevića, a naprednjaci su brže-bolje pobegli sa lica mesta, sve vreme noseći kese sa „poklonima“ za građane.

Ova akcija je bila prilično tragična za članove SNS, a glumački par je svima pokazao kako treba da se ophhode prema onima koji agituju za vladajući režim i dolaze ispred vrata građana da ih uznemiravaju svojom propagandom.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu