OVO JE SIN PRODAVAČICE KOJA JE NOKAUTIRALA KOMUNALNU POLICAJKU: Ima snažnu poruku za majku! (FOTO)

Obavezno pročitajte

Više od 10 godina moja majka ide od pijace do pijace i prodaje garderobu – kaže sin prodavačice Edison D. (20)

Sadijin sin je javno na svom Fejsbuku podržao majčino nasilje, uz komentar ,,Svaka čast mama, samo udri po faci ko god te dira“

- Advertisement -

Sin prodavačice Sadije D. (37), koja je u nedelju nokautirala komunalnu milicajku A. M. na pijaci na Vidikovcu ispričao je detalje koji su prethodili napadu.  Edison D. (20) kaže da je do okršaja na pijaci došlo kada je komunalna milicajka njegovoj majci pokušala da ,,otme kofer sa stvarima koje je prodavala“.

– Više od 10 godina moja majka ide od pijace do pijace i prodaje garderobu – kaže sin prodavačice:

– Pokušala je da zapleni garederobu, što se dešavalo i ranije. Moja majka joj je na to rekla da ima maloletnu decu, da ostavi kofer i pusti je da ode kući – priča Edison (20).

On kaže da je milicajka tada povukla kofer i da su sve stvari ispale iz njega.

Žučna rasprava se pretvorila u fizički obračun, i Sadija je nokautirala milicajku. Prašina se digla odmah po objaviljivanju video snimka incidenta koji se brzinom munje proširio na društvenim mrežama.Sadija D. je pesnicom udarila A. M. koja je nekoliko sekundi nakon toga završila na betonu i ostala da leži. Povređena žena je prevezena u Urgentni centar.

Rezultat slika za komunalna policajka nokaut

Nakon što je nokautirala ženu Sadija D. pobegla je s lica mesta. Međutim, policija ju je ubrzo locirala i privela u Policijsku stanicu u Rakovici.

– Trebalo bi danas da bude puštena kući, javio mi je otac, pa ćemo da vidimo šta će se dalje dešavati – kaže Edison koji je trenutno kod prijatelja u Nemačkoj.

On, međutim, dodaje da se njegova majka ,,nije pokajala zbog svega što se desilo“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu