OVO JE SAMO POČETAK: Posle povlačenja ili izmene zakona o veroispovesti, glavna borba tek onda počinje

0
571

Borba za povlačenje sramnog zakona o slobodi vjeroispovjesti samo je jedan front na kojem se borimo. Nakon povlačenja ili izmjene samog zakona, Srbe u Cg čeka borba koju ne smijemo izgubiti.

Ta borba se sastoji u obaranju DPS-a sa vlasti, što je primaran zadatak, a sve iz razloga što su Srbi apsolutno diskriminisana nacionalna zajednica u ovoj zemlji, prema kojoj se i prvofamilijaški i drugofamilijaški lideri ophode sa prezrenjem, s tim što drugofamilijaši imaju plan da nas iskoriste u obaranju Đukanovića, pa da nam nakon toga zabiju nož u leđa, kao što su npr to radili kroz istoriju predstavnici Bečkog dvora u AU monarhiji.

Ono što je jako bitno da shvati svaki Srbin jeste sledeća činjenica, naime nikada ne smijemo odstupiti od postulata svetosavlja, a to znači da ne treba da nas zanimaju nikakve evropske bajke kojima pojedini pokušavaju da nas zamajavaju. Dalje, srpska integralistička politika mora biti cilj svakog Srbina, od običnog radnika, pa do predstavnika ( političkih) Srba u svim zemljama u kojima Srbi žive. Uskoro ćemo biti pred velikim ispitom, a taj ispit je popis stanovništva 2021 godine, na kojem ćemo vidjeti da li smo konačno sazreli, i da li smo spremni da svoje nacionalno dostojanstvo potvrdimo i ojačamo. Biće to prava prilika da još jednom pokažemo jesmo li tvrd orah, koga niko ne može slomiti, a može zube polomiti!

Ostavite komentar