OVO JE LUKAŠENKOV PROTIVNIK: Slika se sa albanskim orlom, ako ona dođe na vlast…

2
2247

Lukašenko protiv albanskog lobija

Svetlana Tihanovskaja, samoproglašena predsednica Belorusije za koju je glasalo 8% građana slikala se sa porodicom u majcama sa simbolom Albanije.

Predsednika Belorusije SAD već stavile ovog meseca pod sankcije, a EU se priprema da to uradi. Razlog je „progon političkih protivnika“, posebno slučaj Svetlane Tihanovske i njenog muža Sergeja, koji je završio u zatvoru. Ovaj bračni par – koji na letovanju na sebe i svoju decu navlači majice sa albanskom zastavom, a pod krevetom im je policija pronašla 900.000 dolara za koje tvrde da su im „podmetnuti“ – sada postaje jedan od motora „uličnih procesa“ za svrgavanje Lukašenka.


A Zapad ih podržava: izveštači Evropskog parlamenta za Belorusiju tvrde da se „naglo pogoršala situacija“ u vezi s građanskim okupljanjima i izražavanjem mišljenja. Lukašenko ove „apele“ nije poslušao i najavio je obračun s Majdanom. Sankcije EU, pored onih američkih, već su u najavi.

Ostaje nam tako da pozdravimo sve „patriote“ iz Rusije, Srbije i Crne Gore koji podržavaju pokušaj CIA puča u Belorusiji.

2 COMMENTS

  1. Hapsiti sve koji se mesaju iz drugih drzava i podsticu nerede ma odakle bili HAPSITE! Gospodine Lukasenko to su izdajnici, Srbski narod vas postuje kao najveceg prijatelja, brata … Brz oporavak vam zelimo, amin+++

Ostavite komentar