Ovako izgledaju lažne policijske značke (FOTO)

Obavezno pročitajte

Nakon što je na Zvezdari izvedena filmska pljačka u kojoj su dva muškarca sa lažnim policijskim značkama od investitora Saše P. oteli 100.000 evra, potegla se priča oko toga kako izgledaju te famozne značke i da li je moguće napraviti razliku. Tim povodom, objavili smo fotografije koje su se pojavile na mrežama, a za koje se tvrdi da su kopije policijskih znački.

Prema nekim procenama tvrdi se da značku nekog sindikata u Srbiji ima oko 10.000 ljudi. Razlika je u nijansama koje obični građani ne mogu razlikovati i ne razlikuju. Naravno, pravi policajci odmah znaju šta je falsifikat, ali građani, pogotovo oni koji nikada nisu imali posla sa policijom, laka su meta prevaranata. Lažne značke se koriste, kako za najteža krivična dela, tako i za banalne svakodnevne situacije.

Podsetimo, dvojica razbojnika su upala u stan Saše P. (39) na Zvezdari i počeli da viču “Lezi, policija”. Kada su videli da se on uplašio, vezali su njega i sestru i oteli mu 100.000 evra, a potom ih zaključali u stanu.

- Advertisement -

Saša je inače juče iz banke podigao pomenuti novac i odneo kući. Inače, ispostavilo se da je žrtva lopova Saša P. poznati gradski investitor koji je u žižu javnosti dospeo prošle godine kada je kupio staru kuću Draže Mihailovića u Bregalničkoj ulici i na tom mestu izgradio stambeno-poslovni kompleks. Reč je o kući u kojoj je Mihailović živeo od 1931. do početka Drugog svetskog rata. Saša je prošle godine srušio i na njenom mestu sagradio zgradu.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

IVICA DAČIĆ ČESTITAO MANDIĆU: „Srbi će u drugom krugu biti odlučujući faktor“

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić čestitao je Andriji Mandiću zbog rezultata u prvom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori,...

Još priča na sličnu temu