20.8 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

OPOZICIJA RASKRINKALA VUČIĆA: Dan posle ukidanja vanrednog stanja sprema se ovo! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović izjavio je juče u četvrtak 23. aprila, da treba zahvaliti skupštinskim poslanicima, osim poslanika DJB, celoj opoziciji i svim medijima, što su ćutanjem pomogli da od svih nas naprave budale.

Radulović je istakao da smo dan po završetku 84-časovnog policijskog časa imali okupljanje više od 50 ljudi, koji su prisustvovali kampanji Aleksandra Vučića koji priča o brzim prugama. Do tog momenta slušali smo da je virus kuga, rekao je Radulović i upitao „kako sad odjednom nije“.
On ističe da će naredne nedelje biti otvoreni frizerski saloni i teretane, pa tek onda Skupština i konstatuje da su preko noći ukinute vrlo stroge vanredne mere.

- Advertisement -

„Ovo ludilo koje su izazvali Svetska zdravstvena organizacija, Kina i belosvetski mediji proizvodi mamutsku recesiju svuda u svetu.

Virus nije smešan, jer nijedan virus nije, ali nije ni približno toliko opasan koliko je to prikazano od strane SZO i globalnih medija“, ocenio je Radulović.

On je istakao da od toga profitiraju banke i velike globalne korporacije, a da propada domaća privreda, poljoprivrednici i preduzetnici.

- Advertisement -

„Vlast u Srbiji radi protiv interesa države, a poslednji potezi koje vuče su isključivo usmereni ka izbornim rezultatima, a ne ka oporavku zemlje“, zaključio je Radulović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti