OGLASIO SE KREMLJ: Sankcije Vulinu novi akt američke agresije protiv Srbije

Obavezno pročitajte

Uvođenje sankcija SAD protiv direktora Bezbednostno-infornativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina predstavlja novi akt američke agresije protiv Srbije, saopštila je Spoljnoobaveštajna služba Rusije (SVR).

„Upadljiv je cinizam američkih insinuacija usmerenih protiv Aleksandra Vulina. Možda bi Bajdenova administracija trebalo da se bolje pozabavi problemima u sopstvenim hodnicima vlasti?! Kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić umesno primetio, kokain je pronađen u Beloj kući, a ne na Vulinovom stolu. Činjenice o eklatantnoj korupciji u porodici samog predsednika SAD su takođe dobro poznate. Američke ′sluge naroda′ redovno hvataju za zloupotrebe službenih ovlašćenja u cilju bogaćenja“, navodi se u tekstu.

- Advertisement -

Spoljna obaveštajna služba je istakla da su nezakonite sankcije kojima SAD pokušavaju da zastraše geopolitičke protivnike „gest slabosti i konfuzije, ali ne i snage“. Oni su uvođenje sankcija nazvali grubim pokušajem Vašingtona da se meša u stvari nezavisne zemlje.

„Američka ′ograničenja′ su se, u suštini, pretvorila u neku vrstu „znaka kvaliteta“ za hrabre i nacionalno orijentisane političare. Tako je Aleksandar Vulin, reklo bi se, ušao u dobro društvo“, dodaje se u saopštenju.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu