6.9 C
Belgrade
sreda, 1 decembra, 2021

ODUVAO NAPREDNJAKE: Deo mafije u zatovru, a deo sedi u Vladi!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Godinu dana druge Vlade Ane Brnabić. Sve je poskupelo, a kurs stoji. Dakle, sve je poskupelo i u evrima. Godinu dana Vlade, korona nikad jača, imamo tri nove bolnice, privreda raste sedam odsto. Godinu dana Vlade, deo mafije u pritvoru, a deo je možda u Vladi. Evropa nikad dalja, u svađi smo sa većinom suseda. Po Ustavu predsednik predstavlja zemlju, ali kod nas on i vodi vladu i bavi se svim sektorima, a ne premijerka i ministri za koje većina naroda i ne zna ni kako se zovu, niti čime se bave“, istakao je na početku „Pregleda dana“ Goran Dimitrijević.

– Deo vladajuće stranke optužuje sopstvenog ministra za zaveru protiv predsednika i pripremu državnog udara. Ali, on i dalje sedi u kabinetu i aktivno hvali šefa. Bivša državana sekretarka koja se dovodi u vezu sa mafijom iz pritvora poručuje da je Vučić genije. Jer je to izgleda obavezna prva rečenica svačije odbrane protiv bilo čega – rekao je Dimitrijević i nastavio:

– Dakle, godinu dana jednog čoveka, a sve ovo sa Vladom je samo na papiru. Od drugih događaja danas, lekari na meti besnih pacijenata i neznalica. Sukob oko Rio Tinta sve jači, rat sa sindikatima u EPS-u i Kosovo koje sedi na klupi i čeka da nekog jutra opet naglo izbije kao glavna tema – zaključio je Dimitrijević.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti