Odgovor Miše Vacića na prozivku Marinike Tepić

Obavezno pročitajte

Narodini poslanik Marinika Tepić je danas za skupštinsnkom govornicom izjavila da raspolaže ekskluzivnim podatkom da se visoko rangirano lice iz BIA-e našlo danas sa Mišom Vacićem kako bi ugovorili nerede i incidente na sutrašnjem protestu.

Povodom toga se oglasio predsednik Srpske Desnice Miša Vacić. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Advertisement -

Moram demantovati Mariniku Tepić jer se radi isključivo o njenim perverznim maštarijama. Upravo je ona ta koja svakodnevno dobija naloge od stranih službi.

Niti sam danas, niti juče, niti bilo kada imao kontakt sa službenicima BIA.

Drugo što moram demantovati i rastužiti dotičnu je činjenica da nisam planirao prisustvovati sutrašnjem protestu. Svoje nezadovoljstvo i svoj protest protiv nasilja iskazao šetnjom od Skupštine do Vlade, kada sam zajedno sa pristalicama u mirnoj šetnji, bez ikakvih incidenata izneo zahtev za uvođenje smrtne kazne.

Za sve potencijalne incidente na sutrašnjem protestu, a čiji alibi očigledno traže u mom prisustvu, odgovorni su isključivo oni koji danima pozivaju na nasilje.

Ja se protivim daljom politizacijom tragedije, ponavljajući apel državi za uvođenje smrtne kazne, kao jednog od mehanizma koji će sprečiti porast nasilja u društvu.

Što se tiče dotične, do sada sam je više puta tužio zbog klevete i optuživanja za lažna krivična dela. Uvek se krila iza poslaničkog imuniteta, istina svaki put iza druge stranke. No i ovoga puta na gnusnu laž i klevetu reagovaću tužbom prema osobi koja jedino što radi je protestuje i širi laži. Valjda od ovog drugog živi, plaćaju je da izmišlja i prolazi nekažnjeno.

Vratite smrtnu kaznu !

Ostavite komentar

Najnovije objave

Građani zbog inflacije počeli da jedu manje

Zvanični statistički podaci jasno ilustruju da je, usled negativnih efekata inflacije, u Srbiji od početka godine nastupio realni pad...

Još priča na sličnu temu