POUBIJAĆE SE MEĐUSOBNO: Obračun SNS mafijaša za prevlast u Pančevu! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Posle scena prebijanja u obračunu kriminalaca na javnom mestu u Novom Sadu pre deset dana, koje je policija zataškavala sve dok naš portal nije objavio ekskluzivni snimak, ista situacija se sada događa i u Pančevu.

Portal Direktno došao je i ovog puta u posed snimka na kome je u strogom centru Pančeva, ispred čuvene picerije „Kula“, došlo do obračuna mafijaša usred bela dana, pored stambenih zgrada u jednom od najprometnijih delova Pančeva. Na snimku se vidi kako više muškaraca izvlače jednog muškarca iz „Kule“ i onda počinju da ga udaraju palicama, motkama i pesnicama.

Kako nezvanično saznajemo, džip ispred restorana pripada muzičarima iz Kule koji su se tu zatekli i nemaju veze sa celim događajem, što se i vidi po njihovom strahu i bežanju odatle. Međutim, BMW koji prilazi sa pančevačkim tablicama i lica koja izlaze iz njega, jasno ukazuju da se radi o organizatorima koji nadziru ceo obračun. Prema rečima našeg izvora, među organizatorima i batinašima prepoznati su Predrag Janković zvani Pesko (BMW), blizak Srpskoj naprednoj stranci i fiktivno zaposlen u jednom javnom gradskom preduzeću, zatim Miljan Vuković (crni prsluk, beli duks) i Marko Bojović, kome se sudi za razbijanje lokala u Beton hali.

- Advertisement -

Svi su, tvrdi naš izvor, ekipa Belivukovog klana, odnosno Velje Nevolje, sa kojim se tobož obračunao Vučićev režim sa ministrom Vulinom u ulozi glavnog policajca, ali ovaj snimak ih opet demantuje. Ljudi Vučićeve Nevolje i njihovih kriminalnih bandi i dalje fiktivno rade u javnim preduzećima naprednjačkih direktora, neometano se bave kriminalnim poslovima, prebijaju po ulicama naših gradova, a policija sve to zataškava.

Naš izvor ukazuje da je u toku borba batinaša Srpske napredne stranke oko „prevlasti“ u trgovini drogom, reketiranju, zelenašenju. Reč je o batinašima Vučićeve stranke koji su bili angažovani i na protestima građana protiv režima da tuku ljude, a zauzvrat im se gleda kroz prste za njihove kriminalne poslove.

Podsećamo, Pesko je bio uhapšen pre tačno godinu dana takođe u Pančevu, kada je u društvu dva državna tužioca Tome Zorića i Milice Ljubičić uhapšen i Miloš Đukanović iz Pančeva, takođe blizak Velji Nevolji.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu