NOVI SLUČAJEVI VIRUSA KORONA U ZVEZDI: Dvojica igrača pozitivni!

Obavezno pročitajte

Novi slučajevi virusa korona u Crvenoj zvezdi. Kako Mozzart Sport prenosi, najnovije testiranje je pokazalo da se Covid-19 proširio u redovima crveno-belih pošto su ustanovljena četiri pozitivna testa. Po dva igrača i člana stručnog štaba.

Kako se može čuti, svi se dobro osećaju i nemaju simptome. Podsetimo, utakmicu protiv Mege preskočio je Kori Volden i klub se još nije oglasio o razlozima izostanka. Dugu bitku s virusom korona vodio je Džordan Lojd i tek nedavno se vratio na parket.

rvena zvezda bi po rasporedu takmičenja trebalo da odigra utakmicu protiv Žalgirisa u Kaunasu u četvrtak, dok je za sledeći ponedeljak na programu gostovanje Krki. Zatim sledi završnica Kupa Radivoja Koraća u Novom Sadu od 11. do 14. februara.

Izostanak dvojice igrača u situaciji kada dolaze utakmice za prvi trofej u sezoni predstavljaće hendikep za ekipu. Olakšavajuća okolnost donekle je to što se takmičenje u ABA ligi nastavlja tek krajem meseca, dok se Evroliga nastavlja od 18. februara. Tako se otvara mogućnost da se svi zaraženi oporave pred samu završnicu Jadranske lige.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu