18.6 C
Belgrade
nedelja, 14 avgusta, 2022

DPS PUKAO: Preletanje, nove stranke, BEŽE OD ĐUKANOVIĆA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Đukanoviću zabijaju nož u leđa

Jedna od ključnih ličnosti Demokratske partije socijalista Milica Pejanović Đurišić, koja je među najbližim i najpouzdanijim saradnicima Mila Đukanovića, prema nezvaničnim, ali pouzdanim informacijama iz te partije, osniva novu stranku u Crnoj Gori, čiji je „radni“ naziv Demokratska partija Crne Gore, piše Politika.

Đukanović,


- Advertisement -

Dobri poznavaoci političkih prilika u Crnoj Gori, pre svega međuljudskih odnosa u DPS-u, očekivali su ovakav potez, jer se, posebno u proteklih nekoliko godina, povećao broj nezadovoljnih članova ove partije.

© Foto : Jutjub/PR Centar Public Relation Centre
Upravo ta poveća grupa veruje da je Pejanovićeva jedan od retkih kadrova koji imaju „težinu“ da to učine i da je Milo ničim posebno nije obavezao.
Podsećaju da je Milo njenog supruga Zorana Đurišića smenio s mesta direktora crnogorskog „Montenegro erlajnsa“, što mu Pejanovićeva nikad nije oprostila.

U vremenu jedinstvenog DPS-a, Pejanovićeva je povukla spasonosne poteze za Đukanovića“, koji je u to vreme u Glavnom odboru imao samo četiri glasa, da bi „raznim metodama pridobijanja“ u roku od 24 časa obezbedio većinu i na taj način smenio i oterao u opoziciju tadašnjeg lidera Momira Bulatovića, prenosi Politika.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti