Nikola Sandulović tajno oružje Čede zvanog Podmornica

Obavezno pročitajte

Kako ekskluzivno saznajemo, advokat Čedomir Stojković, jedan od čelnika NVO „Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata“, angažovao je predsednika tzv. Republikanske stranke Nikolu Sandulovića u rušenju aktivnosti navedene NVO.

- Advertisement -

Naime, upravo zahvaljujući Sanduloviću, „Čeda podmornica“ je minirao antiputinovski protest, pri čemu je uspeo i da spreči pojavljivanje ukrajinskih zastava na tom protestu upravo posredstvom Sandulovića.

Inače, „Čeda podmornica“ je fasciniran Sandulovićem, koji mu je obećao podršku na budućim parlamentarnim izborima u Srbiji. Takođe, Sandulović je obećao Stojkoviću da će mu obezbediti sastanke sa više američkih kongresmena, koji će navodno biti spremni da pruže punu podršku Stojkoviću u daljem političkom aktivizmu.

Interesantno je i da su Stojković i Sandulović, kako bi zaštitili konspirativnost svojih daljih kontakata, dogovorili da ubuduće posrednik između njih bude dugogodišnji opozicioni aktivista Dragan Murar zv. Muki, koji ima bogato iskustvo u ilegalnom političkom radu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu