12.6 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

NEMANJA ŠAROVIĆ: Jajare i lažni opozicionari! To vam je koalicija NADA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Odavno je poznato da se u Srbiji lažna i prava opozicija mogu razaznati po tome ko sme da spomene Aleksandra Vučića i njegovog polubrata Andreja.

Uglavnom je više onih prvih, lažnih, kojima su svi za sve krivi samo nije predsednik Srbije i Srpske napredne stranke. Čast izuzecima.

- Advertisement -

Jedan od onih koji je uvek spreman za javnu kritiku kako Vučića, tako i lažnih opozicionara jeste Nemanja Šarović, osnivač i lider pokreta Ljubav, vera, nada.

Ovog puta su se na penal namestili sami. Koalcija NADA,  večno konstruktivna i prva u redovima kada treba da se brani Kosovo i Metohija u rijaliti programima na televizijama sa nacionalnim frekvencijama koje dodeljuje Aleksandar Vučić.

Koalcija NADA je ovog puta napravila spin u smeru Zorane Mihajlović, koji bi navodno treba da abolira Aleksandra Vučića zbog stanja u EPS, ali bezuspešno. Nemanja Šarović ih je preko svog Tviter naloga nazvao stvar pravim imenom, a ta imena su; jajare i lažna opozicija.

- Advertisement -

Iz čega narod može da zaključi samo jedno, a to je da u parlamentu ne postoji opozicija vlasti, nego samo opozicija narodu.

BONUS VIDEO

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti