NEMANJA ŠAROVIĆ: Evo rezultata Vučićeve pobede na Kosovu

Obavezno pročitajte

Šef evropske diplomatije Žozep Borelj obelodanio je krajem novembra da su delegacije Beograda i Prištini postigle dogovor oko tablica, čime bi trebalo da se izbegne dalje eskalacija sukoba dve strane. Tabloidi bliski vlasti su, a kako drugačije, sve predstavili kao „veliku pobedu Aleksandra Vučića i njegove politike“. Ali, da li je baš tako?

Celu priču je demaskirao Nemanja Šarović, lider pokreta Ljubav, Vera, Nada, koji je na Tviteru priložio dokumenta i objasnio kako ta „pobeda“ u praksi izgleda.

Uredba Vlade Srbije o tablicama na Kosovu i Metohiji FOTO: Privatna arhivaUredba Vlade Srbije o tablicama na Kosovu i Metohiji FOTO: Privatna arhiva

– Evo rezultata Vučićeve pobede u Briselu! Vlada Srbije donela je uredbu po kojoj više neće izdavati nove registracione nalepnice za vozila sa KM, PR, PZ, PE, GL, ĐA i UR tablicama, niti će izdavati nove tablice – napisao je Šarović na Tviteru i podvukao:

FOTO: Privatna arhivaFOTO: Privatna arhiva

– Novi krug pakla čeka sve one koji u ovome učestvuju ili o ovome ćute – istakao je lider pokreta Ljubav, Vera, Nada.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu