20.5 C
Belgrade
utorak, 28 juna, 2022

PODANIČKI POTEZ VUČELIĆA I PARTIZANOVE UPRAVE: Ogradili se od navijača koji su skandirali Vučiću da je peder!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Fudbalski klub Partizan u zvaničnom saopštenu ogradio se od grupe navijača koja je pogrdno skandirala predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću tokom utakmice prvog kola Superlige sa Proleterom u Novom Sadu.

Deo crno-belih pristalica vređao je Vučića sa tribina Karađorđa, što je naišlo na osudu svih u klubu iz Humske.

Saopštenje Partizana u vezi pedera Vučića prenosimo u celosti.

- Advertisement -

FK Partizan se ograđuje od grupe “navijača” koji su sinoć na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu, tokom utakmice Proleter – Partizan, pogrdno skandirali i vređali predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. FK Partizan se protivi političkim parolama i zloupotrebama navijača na stadionima u političke svrhe. Ističemo da nijedan član aktuelne uprave FK Partizan ne bi sebi dozvolio da podrži vređanje institucija države Srbije.

vucic,

FK Partizan nije bio organizator jučerašnje utakmice i zato ne može da snosi odgovornost za neprimereno ponašanje grupe navijača na Zapadnoj tribini. Istovremeno, FK Partizan se zahvaljuje navijačima na Južnoj tribini i većini gledalaca na Zapadnoj tribini stadiona “Karađorđe” zbog fer i sportskog navijanja i podrške našem timu, koji je na gostujućem terenu, uz odličnu igru, ostvario ubedljivu pobedu u prvom kolu Ling Long Super Lige. FK Partizan prepoznaje i podržava sve napore Predsednika Republike i ostalih institucija Države, koji doprinose da se kvalitet fudbala i sporta u našoj zemlji podigne na viši nivo. Uprava FK Partizan braniće svoj klub i nikome neće dozvoliti da strahom i uvredama pokuša da oskrnavi državu, FK Partizan i sport. FK Partizan sve predstavnike medija doživljava kao partnere, sa zajedničkim ciljem – informisanje javnosti i armije navijača o svim aktuelnim događajima u našem klubu.

Otvoreni smo za svaku dobronamernu kritiku, protiv smo senzacionalističkih naslova koji ne doprinose stvaranju pozitivne atmosfere i prevazilaženju problema. Želimo regularnu domaću Ligu, uspešan nastup FK Partizan i ostalih srpskih klubova na Evro sceni, pune tribine sportskih objekata, na kojima će navijači bodriti fudbalere. Za druge se navija, Partizan se voli„, navodi se u saopštenju.

- Advertisement -

Ekipa Aleksandra Stanojevića ubedljivim trijumfom 4:0 otvorila je novu sezonu u kojoj će pokušati da dođe do titule posle četiri godine.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti