13.2 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

(VIDEO) NAROD UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE: Napali premijera zamalo ga linčovali!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Narod Sujnika napao premijera Jermenije

Dana 21. decembra, kao znak retke hrabrosti, jermenski premijer Nikol Pašinjan izašao je iz podruma i odlučio da otputuje u Sjunik. Trebao je da se sretne sa građanima, ukaže svojim pristalicama da demarkacija granica nije tragedija za koju svi veruju da jeste.
Njega je na putu dočekala surova stvarnost. Rano ujutru stanovnici Sjunika okupili su se kako bi blokirali put koji vodi do Sjunika i sprečili premijera Nikola Pašinjana da uđe na teritoriju regiona. Došlo je do sukoba sa policijom.

narod

Napokon je stigao i odmah je za situaciju razgraničenja okrivio bivšeg premijera Serža Sargsjana. Premijer Pašinjan, razgovarajući sa narodom Sjunika, rekao je da granični problemi nastaju zbog činjenice da su te granice još 2010. godine priznale vlada i parlament tog doba.

- Advertisement -

Prema Pašinjanu, sada se jermenske snage povlače na granice koje su prihvaćene 2010. godine kada je na vlasti bio Serž Sargsjan. Ako se sada razgraničenje granica priznatih 2010. godine smatra izdajom, tada je samo priznavanje ovih granica 2010. bila dvostruka izdaja, rekao je premijer

U jednom od ključnih događaja protiv njega, sveštenik crkve Svetog Grigora u Sisijanu odbio je da se rukuje sa Nikol Pašinjanom i zatražio je da napusti hram. Pašinjan je poslušao njegov zahtev i otišao

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti