8.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

NAROD U BORČI IZLAZI NA ULICU: Stranci napadaju po ulicama naše devojčice i dečake!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Povodom sve učestalih napada na devojčice, devojke i dečake u Borči, od strane stranih radnika, pre svega iz Turske, meštani ovog beogradskog naselja, danas, u nedelju 22. avgusta, organizuju na Vidovdanskom terenu protest upozorenja za sigurnu levu obalu Dunava.


Skup počinje od 17. časova, a ceo ovaj događaj podržale su i Narodne patrole, koje su tim povodom izdale saopštenje za javnost:

NAROD U BORČI IZLAZI NA ULICU: Stranci napadaju po ulicama naše devojčice i dečake! 1

„Braćo i sestre,

- Advertisement -

Posle nekoliko napada stranih radnika, poreklom iz Turske, na našu decu, od toga devojčice od 12,14,18 godina i dečaka od 12 godina u naselju Borča, rešeni smo da pojačamo samoorganizovanje naroda u cilju zaštite komšiluka i naših porodica.

Takođe, primorani smo da izvršimo pritisak na nadležne organe kako bi rešili ovaj problem pre nas, jer za našu decu smo spremni da damo i živote.

Uz povećan broj ilegalnih migranata iz Avganistana i Pakistana i „legalnih“ stranih radnika iz Turske, Uzbekistana i Indije, mi sada više ne znamo ko nam je sve u zemlji, ali na svojoj koži osećamo da njihova kultura i ponašanje odskače od naše.

- Advertisement -

Takođe, znamo da se bezbednost naših ljudi se pogoršala do krajnih granica, te ćemo zato reagovati kao narod, gde god bude bilo potrebno, brzo i efikasno!

Vidimo se u nedelju u Borči!!!”

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti