Na šta trošimo najviše novca: Na jelo i kredit, neki pitaju – koje pare

Obavezno pročitajte

Na pitanje „Na šta najviše trošite para“ čitaoci N1 na društvenim mrežama u svojim odgovorima su navodili da im primanja uglavnom odu na hranu, dažbine državi, na kredite i „život“. Mnogi su odgovarali i duhovito, pa su se na listi našli: „pivo“, „sedativi“, „vinjak“, „izmišljene kazne“, „žene“.

Redakcija N1 pitala je u četvrtak pratioce na društvenoj mreži Fejsbuk na šta troše najviše novca. Dobili smo više od 1.000 odgovora.

- Advertisement -

„Papaja, marakuja, evian voda, dorada, bakalar, lubenica, kupine, borovnice, maline“, „na ženu“, „koje pare“, „na hranu, i to ne kupujem meso, mlečne proizvode i jaja, a nisam vegan, nego zbog plate minimalne“, „na čokoladu“, „na kafanu“, „jelo, piće, lepe žene“, „na Saleta! Sale ovo, sale ono“, „na preživljavenje“, neki su od duhovitih odgovora naših čitalaca.

Neki su mišljenja da novac ne troše, nego vraćaju državi: „Ne trošim, nego ono što dobijam, vraćam državi za dažbine. Meni najmanje ostane“, piše jedan korisnik Fejsbuka.

„Plata u Srbiji se troši na hranu i komunalije. Za odeću, obuću, registraciju auta, letovanje, školarinu podižu se krediti, pišu čekovi, uzima dozvoljeni minus…“, analizirao je jedan Srđan.

„Cela Srbija je jedan veliki rijaliti SURVIVOR, samo političari dobro žive“, ocenio je pratilac N1.

„Koje crne pare kad ih nemamo, socijalna, dno dna evropski tigre, jedino kubik asfalta da mi daju da jedem“, besna je i očajna jedna građanka.

„Zavisi u kojim si godinama“, odgovor je jednog Nikole.

Ali većina se slaže u jednom – kad se kupi hrana i plate računi, ostane malo za druge potrebe, još ako imate i neki kredit, mogućnosti za bilo kakav hedonizam su vrlo ograničene.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: KFOR da preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske,...

Još priča na sličnu temu