7.8 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

MUP PLJAČKA DOK NAROD UMIRE OD GLADI: Uhapšeno deset policajaca zbog primanja mita!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Pod sumnjom da su primali mito, uhapšeno je deset policajaca u Kuršumliji, trojica su u penziji, a sedmorica u službi. Oni se sumnjiče da su primali mito od osoba koje su bez odgovarajućih dokumenata prelazila administrativni prelaz Merdare koji povezuje užu Srbiju sa Kosovom i Metohijom, saznaje Direktno.rs.

Kako smo nezvanično saznali, svi žive na teritoriji grada Prokuplja, ali su angažovani na punktu Merdare.

Oni su još tokom jučerašnjeg dana dobili pozive za saslušanja, koja su obavljena u stanici policije u Kuršumliji, a istraga je sprovedena u saradnji sa nadležnim tužilaštvom.

- Advertisement -

Ovo je treće hapšenje za manje od godinu dana po istom osnovu. Tako je u aprilu prošle godine prvi put izvedena akcija i tada je uhapšeno šest policajaca i jedan koji je u penziji, a zatim je usledilo hapšenje u oktobru prošle godine kada je uhapšeno osam policajaca i jedan koji je penzionisan.

Sumnja se da su oni u dužem vremenskom periodu tokom kontrola putnika koji prelaze administrativni prelaz Merdare koji je zajednička tačka uže Srbije i Kosova i Metohije, tražili novac od onih lica koja nisu imala odgovarajuću dokumentaciju, kako bi ih pustili da prođu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti